reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

No właśnie ja też nie wiem, też testom nie ufam i nie polegalam na nich nigdy tak naprawdę. Zrobiłam. Z ciekawości. Także kto to wie.
No jednym się sprawdzają a innym niestety nie :( ciężko mi doradzić z tym śluzem bo u mnie zawsze z tym bieda. Ale u mnie ogólnie od dawna owu nie było bo te pęcherzyki nie pękają więc wszystko jakieś dziwne. Może dziewczyny coś doradzą?

reklama
Po półmetku myslalam ze juz połowa za mną. 😍teraz wiem ze to była dopiero połowa 😄😄 z tego co kojarzę to będziesz miała mala roznice wieku między dzieciakami? 🤔🤔rok i 3 miesiece mi to sie kojarzy. Popraw mnie jak coś.

No niestety tak to nie działa. Im dalej w las tym ciemniej 🤷‍♀️🤷‍♀️

No tak to wygląda. 😭

😅święta racja

Jak już leki sa to zawsze większe szanse! 😍😍
Kochana, z tego co pamietam, to dzięki Tobie i Twojej polecajce trafiłam do dr Janosz, która obstawiła mnie lekami z góry na dół. Dziękuję Ci z całego serducha, przynajmniej pod tym względem jestem już spokojna. 😍❤️

Dziewczyny wczoraj minął 5 tydzień od laparo, @ ani widu ani słychu jedynie jakieś lekkie pobolewanie jajników w zeszłym tyg. i wodnisty bezbarwny śluz wczoraj i przedwczoraj. Ze względu na mój przypadek na razie się nie przejmuję i cierpliwie czekam bo wiem że może przyjść do 6 a nawet 8 tyg po, jutro badam betę i mam nadzieję że już będzie jeśli nie 0 to przynajmniej dwucyfrowa. Jak to było u Was badałyście betę po poronieniu/cp? Czy możliwe jest żeby @ przyszła kiedy beta jeszcze się utrzymuje?

Dziewczyny wczoraj minął 5 tydzień od laparo, @ ani widu ani słychu jedynie jakieś lekkie pobolewanie jajników w zeszłym tyg. i wodnisty bezbarwny śluz wczoraj i przedwczoraj. Ze względu na mój przypadek na razie się nie przejmuję i cierpliwie czekam bo wiem że może przyjść do 6 a nawet 8 tyg po, jutro badam betę i mam nadzieję że już będzie jeśli nie 0 to przynajmniej dwucyfrowa. Jak to było u Was badałyście betę po poronieniu/cp? Czy możliwe jest żeby @ przyszła kiedy beta jeszcze się utrzymuje?
Mi się wydaje że w twoim przypadku nie ma co liczyć cyklu od laparo, skoro potem jeszcze beta rosła... musisz cierpliwie poczekać niestety. Betę sprawdzić zawsze możesz, ale ja bym przynajmniej ten tydzień jeszcze poczekala

Ja bety nie sprawdzałam po poronieniu.

reklama
Mi się wydaje że w twoim przypadku nie ma co liczyć cyklu od laparo, skoro potem jeszcze beta rosła... musisz cierpliwie poczekać niestety. Betę sprawdzić zawsze możesz, ale ja bym przynajmniej ten tydzień jeszcze poczekala
Tak wiem tydzień jeszcze minimum, miejmy nadzieję że szybko przyjdzie bo psychologicznie to dla mnie taki punkt zwrotny że tamto już się skończyło i teraz mogę ruszać, zrobić diagnostykę i na wiosnę zrobić kolejny transfer...

Do góry