Ale to w badaniach resztek z macicy wyszła infekcja? Czy tylko na podstawie crp? Miałaś już bakterie w moczu? Odeszły Ci wody albo zaczęły się skurcze? Draż temat infekcji przed staraniami o kolejną ciążę. Na Chlamydie, ureaplazme i mycoplazme trzeba zrobic specjalny wymaz. Warto zrobić też wymaz z cewki moczowej. Są różne historie wysokich strat na tym forum, ale Ty masz punkt zaczepienia w postaci tej infekcji
Leżałam na patologii ciąży przez tydzień, samoistnie odeszły mi wody (tzw. PPROM). Monitorowali mnie i już wtedy stwierdzili, że powodem mojego stanu jest infekcja. CRP rosło ale nie zgodziłam się na terminację. Dziecko było silne, przetrwało tydzień mimo braku wód, stąd wykluczam wady płodu. Po wyjściu ze szpitala w domu spędziłam dzień - wróciłam z powrotem z poronieniem w toku ;/Ale to w badaniach resztek z macicy wyszła infekcja? Czy tylko na podstawie crp? Miałaś już bakterie w moczu? Odeszły Ci wody albo zaczęły się skurcze? Draż temat infekcji przed staraniami o kolejną ciążę. Na Chlamydie, ureaplazme i mycoplazme trzeba zrobic specjalny wymaz. Warto zrobić też wymaz z cewki moczowej. Są różne historie wysokich strat na tym forum, ale Ty masz punkt zaczepienia w postaci tej infekcji...
Dodatkowo w wynikach badań resztek z macicy wyszła mi infekcja (stan zapalny w łożysku i inne). Robili badanie, nie miałam bakterii w moczu.
Mam wizytę u lekarza za 3 tygodnie, mam nadzieję że zleci mi dodatkowe badania ;/ Na początku ciąży miałam badania na różyczkę itp. i wszystko było dobrze. A te badania o których piszesz robi sie z moczu? Jeśli tak to to nie to, mialam robione w szpitalu i to nie była tego typu infekcja.