Szczęśliwakobieta
Fanka BB :)
Dziewczyny kiedy po poronieniu miałyście owulacje? Odrazu dwa tyg po poronieniu samoistnym? Czy jak to u was wyglądało???
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja bylam na kontroli 12 dni po łyżeczkowaniu i ginekolog powiedziała że za 2-3 dni będzie owulacja oceniając po wielkości pęcherzyka.Dziewczyny kiedy po poronieniu miałyście owulacje? Odrazu dwa tyg po poronieniu samoistnym? Czy jak to u was wyglądało???
Ja będę jutro 12 dzień po poronieniu zaczynać zaczynam testować testami owulacyjnymi zobaczymy czy będzie.. zawsze miałam owulacje 15 dnia a teraz to jestem ciekawa jak to będzie..Ja bylam na kontroli 12 dni po łyżeczkowaniu i ginekolog powiedziała że za 2-3 dni będzie owulacja oceniając po wielkości pęcherzyka.
Czyli wskazane jest wykonanie badania: czas krzepniecia i białko c i s?Dziękuje Ci za odpowiedz. Ja mam wadę macicy, mogą przez to byc gorsze przepływy. No i dwa poronienia za mną, także lekarka zaleciła czysto prewencyjnie. Na razie odłożyłam. Jak uda mi się zajść w ciąże, to będę się już z nią kontaktować. Mam nadzieje, ze coś wymyśli...
Ja pierwszy cykl po poronieniu odpuścilam. Lekarz tak zalecił. Zawsze miałam cykle 32 dniowe. Jak dostałam okres 13 listopada zaczęłam testować od 15 dnia i niestety test clearblue nie pokazał mi owulacjiwięc obawiam się że był cykl bezowulacyjny. Mimo to regularnie się przytulaliśmy. Ale wątpię...Ja będę jutro 12 dzień po poronieniu zaczynać zaczynam testować testami owulacyjnymi zobaczymy czy będzie.. zawsze miałam owulacje 15 dnia a teraz to jestem ciekawa jak to będzie..
Ja robiłam białko c i s w czwartek wyniku nie mam jeszcze. Przeciwciała antykardiolipinowe mi wyszło IgM graniczne, jutro idę do moje gina z tymi wynikami które już mam i żeby zobaczył jak tam owulacja i zobaczymy co mi właśnie zaleci terazCzyli wskazane jest wykonanie badania: czas krzepniecia i białko c i s?
U mnie minęło prawie 6 tygodni - zabieg w 11tc, po wielkości pęcherzyka ciąża zatrzymała się ok 8tc. I z tego co pamiętam to krwawienie było bardziej obfite i brzuch bardziej bolał niż po samym łyżeczkowaniu.Dziewczyny małe pytanie, jestem po poronieniu zatrzymanym w 7 tygodniu ciąży, zabieg łyżeczkowania. W środę będzie 6 tygodni po zabiegu a okresu jak nie było tak nie ma. Byłam 23 listopada na kontroli to niby byłam już po owulacji,jednak na kontroli 2 grudnia lekarz powiedział mi że nie widzi żeby tu miało narazie coś przyjść. Bóle od tygodnia i nie tylko podbrzusza ale że tak powiem też od "drugiej strony". W piątek delikatne brązowe plamienie i parę kropel krwi. A teraz nic zero objawów. Nie wiem czy mam się martwić. Kiedy wy dostałyście @?
Wszystko w normach i Ok boje się tylko tej pappy. Mam na razie wynik białka pappa i wolnej bety hcg, ale to nic mi nie mówi, wiec muszę czekać do środy aż genetyk zadzwoniJak prenatalne ?
Nic tu takiego nie widzę, ale jeśli możesz, to zerknij prosze@mohaaa Leukocyty mogą świadczyć o infekcji - aktualnej lub niedawno przebytej. Moim zdaniem wskazana wizyta u lekarza celem ustalenia leczenia. A co dokładnie masz w wyniku? Powinien być wynik w Bethesda (tj. literki np. A1A22B1 itd. lub AIBICI2aa1) - masz coś takiego?
A na co wskazuje nieodpowiedni wynik biała c i s? Ja akurat zespół antyfosfolipidowy mam w porządku. Daj jutro znać, co Ci lekarz powiedziałJa robiłam białko c i s w czwartek wyniku nie mam jeszcze. Przeciwciała antykardiolipinowe mi wyszło IgM graniczne, jutro idę do moje gina z tymi wynikami które już mam i żeby zobaczył jak tam owulacja i zobaczymy co mi właśnie zaleci teraz