HejDziewczyny któraś z Was bierze glucophage? Czy komuś udało się szybko zajść przy IO?
reklama
Jak cos, pisz. Moze uda mi sie doradzić. Nastepna wizyte u lekarza chorób metabolicznych mam 11.02, wiec podpytać mogeWłaśnie ciężko mi znaleźć jakąś większą grupę o IO. W lupce w wyszukaj większość postów jest na tych forach dotyczących starań i to jakieś pojedyncze posty. Znalazłam jakąś grupę o insulinooporych ale chyba mało dziewczyna tam jest. Chyba coś źle szukam. Jeszcze coś tam po pracy poszperam może muszę więcej czasu na poszukiwania przeznaczyć.
Gonzi
Fanka BB :)
Oki. To moje początki z tym wszystkim. I wiążę ogromne nadzieje w tym że odkryłam to IO. Bo od 7-8 miesięcy się staram i nic. Pęcherzyki nie pękają ( zastrzyki nie pomagają). Na innym forum dwie dziewczyny z IO napisały że im też nie pękają. Mam nadzieję że dieta i leki sprawią cud. I to najlepiej jak najszybciej się da.Hejnie wiem czy ta informacja pomoże, ale mialam 3.12 rozmowę z lekarzem chorób metabolicznych ktory twierdzi ze pomaga, a wrecz w ciazy nie mozna jej odstawiać. Jest to pani profesor wiec wiedze ma. Ja zaszlam w 6 miesięcy, ciaza. Donoszona ale z komplikacjami. Mialam talze cukrzyce ciazowa, sprawdzona jakos w 9 tc, od ok 12 na indulinie nocnej.
Gonzi
Ok zbiorę pytania i się odezwę.Jak cos, pisz. Moze uda mi sie doradzić. Nastepna wizyte u lekarza chorób metabolicznych mam 11.02, wiec podpytać mogezakładając ze przez covid sie odbędzie.
mohaaa
Mi gin kazał robić od razu ana2Dziewczyny pomóżcie. Chcę po pierwszym poronieniu zrobić badania komórek NK I ANA. Tylko nie wiem czy ANA czy ANA 2 czy ANA 3 ? I czy komórki NK robi się w drugiej połowie cyklu ? Poroniłam 10 listopada.
monika1708
Ja brałam glucophage, później siofor większą dawkę i zaszłam. Donosiłam. Miałam cukrzycę ciążowa.Dziewczyny któraś z Was bierze glucophage? Czy komuś udało się szybko zajść przy IO?
Gonzi
A jak długo od początku przyjmowania leków Ci się udało?Ja brałam glucophage, później siofor większą dawkę i zaszłam. Donosiłam. Miałam cukrzycę ciążowa.
monika1708
Po zmianie na siofor w 1 cykluA jak długo od początku przyjmowania leków Ci się udało?
reklama
Po prostu dużo o tym nie pisały. Dziewczyny na wątku poronienia nawykowe leczenie immunologiczne brały gluko.Właśnie ciężko mi znaleźć jakąś większą grupę o IO. W lupce w wyszukaj większość postów jest na tych forach dotyczących starań i to jakieś pojedyncze posty. Znalazłam jakąś grupę o insulinooporych ale chyba mało dziewczyna tam jest. Chyba coś źle szukam. Jeszcze coś tam po pracy poszperam może muszę więcej czasu na poszukiwania przeznaczyć.