reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Albo idziesz w kierunku pcos. Dlatego takie zmiany. To niestety dokonuje się na przestrzeni czasu. Masz dużo składowych. Oczywiście amh zawsze możesz sprawdzić. To też dużo mówi o pcos. Wtedy wiesz z czym się mierzysz i co z tym zrobić. Cukrzyca przecież też powoduje zaburzenia. I tu lekarz z samym dupkiem nie pomoże. Nie pytam o wagę, ale to też istotne. Dieta z IG. W końcu pcos to choroba metaboliczna, choć odbija się na narządach rodnych.
Urodziłam jak miałam 38lat. Też musiałam uporządkować pcos, choć struktur wprost takiej diagnozy nie miałam. Ale nieregularne cykle i problemy z owulacja. Zaburzenia hormonalne. Tylko dlatego to znam
CZy przez nieregularne miesiaczki rozumiecie to, ze cykl raz trwa 25 dni a raz 30 , ale wystpeuje kazdego miesiaca, czy to ze miesiaczka jest np raz na 3 miesiace, co drugi miesiac?

Dziewczyny czyli jednak test kłamał! za wczesna i jej nie wykrył.Myślicie że to jest prawidłowy wynik jak na 14 dni po owulacji? trzymajcie kciuki Bozzeeee jak sie ciesze!!! tym bardziej że pierwsza poroniłam.

Dziewczyny czyli jednak test kłamał! za wczesna i jej nie wykrył.Myślicie że to jest prawidłowy wynik jak na 14 dni po owulacji? trzymajcie kciuki Bozzeeee jak sie ciesze!!! tym bardziej że pierwsza poroniłam.
Zrob za dwa dni kolejna i zobacz przyrost, dopiero wtedy bedzie wiadomo czy wszystko ok, taki jeden wynik nic nie daje, jedynie informacje czy jest ciaza.

Cześć dziewczyny wychodzę dziś do domu. Lekarz powiedział, że w moim przypadku oprócz Duphastonu i leżenia nic więcej nie są w stanie zrobić. Dziecko jest z bijącym serduszkiem i to najważniejsze. Jednak powiedział, że nie umie odpowiedzieć czy dziecko sobie poradzi bo coś tam wspominał, że przy takiej kosmowce ale nie wiem dokładnie. Najważniejsze żeby się bardziej nie rozwarstwiało. Ja wierzę, że mój dzidziuś jest silny i da radę. Będę leżeć, brać leki i się modlić jak dotąd. Wizyta kontrolna 07.12. Bardzo chciałabym pokonać tego krwiaka żeby dzidziuś miał komfort.

Cześć dziewczyny wychodzę dziś do domu. Lekarz powiedział, że w moim przypadku oprócz Duphastonu i leżenia nic więcej nie są w stanie zrobić. Dziecko jest z bijącym serduszkiem i to najważniejsze. Jednak powiedział, że nie umie odpowiedzieć czy dziecko sobie poradzi bo coś tam wspominał, że przy takiej kosmowce ale nie wiem dokładnie. Najważniejsze żeby się bardziej nie rozwarstwiało. Ja wierzę, że mój dzidziuś jest silny i da radę. Będę leżeć, brać leki i się modlić jak dotąd. Wizyta kontrolna 07.12. Bardzo chciałabym pokonać tego krwiaka żeby dzidziuś miał komfort.
Uda sie, musi! Dobrze, ze bedziesz juz w domu, zawsze to inny komfort, odpoczywaj, dzidzius jest silny, duzo juz wytrzymal, tzn ze sie uda! :*

reklama
Co by się nie stało, twoje dziecko jest cholernie waleczne ! Ty z resztą też. Może sproboj z tą heparyna ? Jakąś teleporady u gina, zawsze warto wdrożyć skoro w szpitalu ci nic nie dali?
Ja się na suplementacji lekami nie znam, bo miałam tylko dupka na początku, ale dziewczyny tutaj są obeznane i na pewno coś doradza ❤️

Do góry