reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Byłam w aptece po testy jeszcze ,bo te mialam do d. .. i też wyszło coś. Zaczynam sobie myśleć, że to może była jednak ciąża zasniadowa i może HCG mi teraz rośnie po niej i moE sie rozwija choroba 😭 możliwe żeby w 23 dc już mi wyszedł taki test? Poronienie bylo 14 wrzesnia. 3 tyg po hcg bylo 7 i cos, rowno mieisac po dostalam @.
Może w 23 dc być taka kreska. Idź zrób betę i powtórz po 48h. Nie skręca sobie zasniadow bo to się rzadko zdarza A po co masz się nakrecac

reklama
Byłam w aptece po testy jeszcze ,bo te mialam do d. .. i też wyszło coś. Zaczynam sobie myśleć, że to może była jednak ciąża zasniadowa i może HCG mi teraz rośnie po niej i moE sie rozwija choroba 😭 możliwe żeby w 23 dc już mi wyszedł taki test? Poronienie bylo 14 wrzesnia. 3 tyg po hcg bylo 7 i cos, rowno mieisac po dostalam @.
A może to jednak ciąża, co? ☺️

Może w 23 dc być taka kreska. Idź zrób betę i powtórz po 48h. Nie skręca sobie zasniadow bo to się rzadko zdarza A po co masz się nakrecac
Dziewczyny Kochane,
DZieki za odpisanie! <3
Po prostu nie wierze, ze tak szybko mogloby sie udac i jestem w szoku, duzym szoku. Nie zrobilabym nawet testu, gdyby nie te brudy.

Tu już ładnie widać. Nie martw się na zaś. Zrób jutro betę i powtórz 😉

No wlasnie i to mnie martwi :(
A jak długie masz cykle normalnie? Bo u mnie test pozytywny zawsze wychodzil na kilka dni przed okresem już z tym ze ja mam krótkie cykle bo 26 dni i już około 21-22 dc wyszedl mi pozytyw i z tego testu mam Marcelinke :) wszystko jest możliwe więc nie martw się póki co i jutro leć na betę :)

reklama
A jak długie masz cykle normalnie? Bo u mnie test pozytywny zawsze wychodzil na kilka dni przed okresem już z tym ze ja mam krótkie cykle bo 26 dni i już około 21-22 dc wyszedl mi pozytyw i z tego testu mam Marcelinke :) wszystko jest możliwe więc nie martw się póki co i jutro leć na betę :)
Cykle mam rozne wlasnie, potrafilam miec i 21 a bywalo i 35, takze rozpietosc mega jest, ostatnio 30, ale to po lyzeczkowaniu bylo, tak jak patrzylam wiecej bylo 25 26 .
Kurcze jak ja bym chciala byc taka nieswiadoma tego wszytskiego, jak przed tamta ciaza, a teraz moj mozg juz sie nakreca...

Do góry