reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Byłam w aptece po testy jeszcze ,bo te mialam do d. .. i też wyszło coś. Zaczynam sobie myśleć, że to może była jednak ciąża zasniadowa i może HCG mi teraz rośnie po niej i moE sie rozwija choroba 😭 możliwe żeby w 23 dc już mi wyszedł taki test? Poronienie bylo 14 wrzesnia. 3 tyg po hcg bylo 7 i cos, rowno mieisac po dostalam @.
Może w 23 dc być taka kreska. Idź zrób betę i powtórz po 48h. Nie skręca sobie zasniadow bo to się rzadko zdarza A po co masz się nakrecac

reklama
Byłam w aptece po testy jeszcze ,bo te mialam do d. .. i też wyszło coś. Zaczynam sobie myśleć, że to może była jednak ciąża zasniadowa i może HCG mi teraz rośnie po niej i moE sie rozwija choroba 😭 możliwe żeby w 23 dc już mi wyszedł taki test? Poronienie bylo 14 wrzesnia. 3 tyg po hcg bylo 7 i cos, rowno mieisac po dostalam @.
A może to jednak ciąża, co? ☺️

Może w 23 dc być taka kreska. Idź zrób betę i powtórz po 48h. Nie skręca sobie zasniadow bo to się rzadko zdarza A po co masz się nakrecac
Dziewczyny Kochane,
DZieki za odpisanie! <3
Po prostu nie wierze, ze tak szybko mogloby sie udac i jestem w szoku, duzym szoku. Nie zrobilabym nawet testu, gdyby nie te brudy.

Tu już ładnie widać. Nie martw się na zaś. Zrób jutro betę i powtórz 😉

No wlasnie i to mnie martwi :(
A jak długie masz cykle normalnie? Bo u mnie test pozytywny zawsze wychodzil na kilka dni przed okresem już z tym ze ja mam krótkie cykle bo 26 dni i już około 21-22 dc wyszedl mi pozytyw i z tego testu mam Marcelinke :) wszystko jest możliwe więc nie martw się póki co i jutro leć na betę :)

reklama
A jak długie masz cykle normalnie? Bo u mnie test pozytywny zawsze wychodzil na kilka dni przed okresem już z tym ze ja mam krótkie cykle bo 26 dni i już około 21-22 dc wyszedl mi pozytyw i z tego testu mam Marcelinke :) wszystko jest możliwe więc nie martw się póki co i jutro leć na betę :)
Cykle mam rozne wlasnie, potrafilam miec i 21 a bywalo i 35, takze rozpietosc mega jest, ostatnio 30, ale to po lyzeczkowaniu bylo, tak jak patrzylam wiecej bylo 25 26 .
Kurcze jak ja bym chciala byc taka nieswiadoma tego wszytskiego, jak przed tamta ciaza, a teraz moj mozg juz sie nakreca...

Do góry