Ja chcialam corke oddac
@gigi_
Przypomnij ile ma tygodni ?
Ale jak dziecztny pisza. Raczej na pewno skok. Albo zaczyna miec takie nagle wybudzenie z krzykiem. U nas sie mowi ze cos zlego sie dziecku przypomnialo. Mielismy tak. Miłka budzila sie z przerazliwym krzykiem. Az człowieka poty oblewały.
przeszlo. Dużo czuloscu, mniej bodzcow kolorowych. Nie wiem czy masz, ale jak tak, to niech nie chodzi w tle radio czy tv. Dziecko jest spokojniejsze.
Moze tez byc tak zr w jelitkach cos boli. Dajecie jakies lrople? Sa probkemy z kupa ?
U nas Malutks sie denerwowała, bo np vhciala cos zrobic, ponieść reke do ,abawki a jeszcze ciało nie nadazalo i byl wielki placz frustracji.
tak to wyglądało przynajmniej. Wtedy trezba nosic, calowac itp. Ale oj. Te skoki są okropne i wspaniale jednocześnie. Jak sobie wspomne jak się irytowałam i bylam na skraju załamania....looooo. trezba przeczekac. Koniecznie idz do wanjy, prysznic, kawa herbata vzy tv czy film vzy serial lub sen. Odpocznij chociaz miedzy karmieniami. Milka isypia tylko na rekach kub przy piersi. Jak uspie w beciku daje na rece tacie. On sobie z nia siedzi. A ja idę do wanny
błogosławieństwo.
spa. Odpocznij bedziesz mkala więcej sily i cierpliwowsc.