reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Taki etap. Dzieci testują nasza cierpliwosc. Ale coś ewidentnie chce. Dziecko nie placze bez powodu [emoji1787] nie manipuluje. Ja czasem tez zachodzę w glowe co chce. Technika prob i błędów. [emoji58]

Moja ma 10mscy i czasami nie wiem o co jej chodzi [emoji23] Aczkolwiek zaczyna wymuszać że coś chce i ryk jak zabierzesz „zabawkę” [emoji14] Dzisiaj tarłam ser do zapiekanki i jej dałam taki paseczek i potem ciagle pędziła do kuchni i pokazywała że chce jeszcze [emoji23]

reklama
Mój bierze jedna tabletkę profenilu i jedna tych wcześniejszych witamin żeby wylykac, a skład podobny 😅

Fajnie, że Twój mąż sam z siebie bierze witaminy i coś myśli w tym temacie.
Ja mojemu muszę podawać. Ostatnio oburza się, że piję AŻ dwie tabletki 😂

Po jakim czasie był efekt? :)
Mam tyle do nadrobienia tutaj znów 🤦🏻‍♀️ Mój mąż badał nasienie po pół roku i było już dobrze :) nie chcieliśmy wcześniej sprawdzać, także nie wiem w sumie po jakim czasie się poprawiło. W każdym razie lekarze mówią, ze plemniki potrzebują 3 miesięcy. Wczoraj oglądałam live’a akademii płodności i tam dziewczyny tez mówiły, ze np po 3 miesiącach diety są widoczne już efekty w przypadku mężczyzn. W ogóle bardzo polecam ich profil na insta :)

Cześć dziewczyny właśnie odebrałam wynik krzepnięcia krwi. Co sądzicie? Jest ok?

Załączniki

• IMG_20200925_095054.jpg
    IMG_20200925_095054.jpg
    1,3 MB · Wyświetleń: 74
@mohaaa to u nas też to potrwa. Na razie witaminy ma na 2 miesiące. Zobaczymy jak to będzie[emoji6] działacie już?

@Nadzieja_31 to wygląda Oki ale nie wszystko zrobiłaś. Mam tą rozpiskę w domu jak wrócę z pracy to podam Ci co wchodzi w to badanie.
Ja na krew to chyba robiłam antykoagulant tocznia itp [emoji848]
Przeciwciała antykardiolipinowe?

Ja na krew to chyba robiłam antykoagulant tocznia itp [emoji848]
Przeciwciała antykardiolipinowe?
Mój ginekolog nie skierował mnie na żadne badania, sama trochę czy wszystko ze mną ok. W wyniku histopatologicznym po poronieniu miałam: nasilone zaburzenia w krążeniu płodowym i matczynym. Brak jednej tętnicy w pępowinie. Jedna z dziewczyn tu na forum poleciła mi sprawdzenie krzepliwości krwi.

Mój ginekolog nie skierował mnie na żadne badania, sama trochę czy wszystko ze mną ok. W wyniku histopatologicznym po poronieniu miałam: nasilone zaburzenia w krążeniu płodowym i matczynym. Brak jednej tętnicy w pępowinie. Jedna z dziewczyn tu na forum poleciła mi sprawdzenie krzepliwości krwi.
Jak znajdę moje skierowanie z kliniki to ci wyślę [emoji6]
Ale tu dziewczyny mają większą wiedzę ode mnie [emoji12]

reklama
Do góry