reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Taki etap. Dzieci testują nasza cierpliwosc. Ale coś ewidentnie chce. Dziecko nie placze bez powodu [emoji1787] nie manipuluje. Ja czasem tez zachodzę w glowe co chce. Technika prob i błędów. [emoji58]

Moja ma 10mscy i czasami nie wiem o co jej chodzi [emoji23] Aczkolwiek zaczyna wymuszać że coś chce i ryk jak zabierzesz „zabawkę” [emoji14] Dzisiaj tarłam ser do zapiekanki i jej dałam taki paseczek i potem ciagle pędziła do kuchni i pokazywała że chce jeszcze [emoji23]

reklama
Mój bierze jedna tabletkę profenilu i jedna tych wcześniejszych witamin żeby wylykac, a skład podobny 😅

Fajnie, że Twój mąż sam z siebie bierze witaminy i coś myśli w tym temacie.
Ja mojemu muszę podawać. Ostatnio oburza się, że piję AŻ dwie tabletki 😂

Po jakim czasie był efekt? :)
Mam tyle do nadrobienia tutaj znów 🤦🏻‍♀️ Mój mąż badał nasienie po pół roku i było już dobrze :) nie chcieliśmy wcześniej sprawdzać, także nie wiem w sumie po jakim czasie się poprawiło. W każdym razie lekarze mówią, ze plemniki potrzebują 3 miesięcy. Wczoraj oglądałam live’a akademii płodności i tam dziewczyny tez mówiły, ze np po 3 miesiącach diety są widoczne już efekty w przypadku mężczyzn. W ogóle bardzo polecam ich profil na insta :)

Cześć dziewczyny właśnie odebrałam wynik krzepnięcia krwi. Co sądzicie? Jest ok?

Załączniki

• IMG_20200925_095054.jpg
    IMG_20200925_095054.jpg
    1,3 MB · Wyświetleń: 72
@mohaaa to u nas też to potrwa. Na razie witaminy ma na 2 miesiące. Zobaczymy jak to będzie[emoji6] działacie już?

@Nadzieja_31 to wygląda Oki ale nie wszystko zrobiłaś. Mam tą rozpiskę w domu jak wrócę z pracy to podam Ci co wchodzi w to badanie.
Ja na krew to chyba robiłam antykoagulant tocznia itp [emoji848]
Przeciwciała antykardiolipinowe?

Ja na krew to chyba robiłam antykoagulant tocznia itp [emoji848]
Przeciwciała antykardiolipinowe?
Mój ginekolog nie skierował mnie na żadne badania, sama trochę czy wszystko ze mną ok. W wyniku histopatologicznym po poronieniu miałam: nasilone zaburzenia w krążeniu płodowym i matczynym. Brak jednej tętnicy w pępowinie. Jedna z dziewczyn tu na forum poleciła mi sprawdzenie krzepliwości krwi.

Mój ginekolog nie skierował mnie na żadne badania, sama trochę czy wszystko ze mną ok. W wyniku histopatologicznym po poronieniu miałam: nasilone zaburzenia w krążeniu płodowym i matczynym. Brak jednej tętnicy w pępowinie. Jedna z dziewczyn tu na forum poleciła mi sprawdzenie krzepliwości krwi.
Jak znajdę moje skierowanie z kliniki to ci wyślę [emoji6]
Ale tu dziewczyny mają większą wiedzę ode mnie [emoji12]

reklama
Do góry