reklama
roki_1991
Fanka BB :)
Jest okejHej .podpowiedzcie:
9.09 godz 21 - beta 43
13.09 godz 11 - beta 167
Niby w normie wg kalkulatora Ale jednak ...obawy
agaaataaaa
Hej Dziewczyny!
To moj pierwszy post tutaj, potrzebuje troche wsparcia. Mam podejrzenie zaśniadu, albo tez puste jajo, lekarz do konca nie mogl tego stwerdzic. Czekam do piatku, az samo sie cos wydarzy, jesli nie sama mam sie zglosic do szpitala na lyzeczkowanie. Bardzo sie boje, to byla moja pierwsza ciaza, w dodatku dlugo na nia czekalam...Ginekolog powiedzial, ze po zagojeniu, powinnismy od razu przystepowac do dzialania, jak bylo u Was? tak bardzo juz bym chciala miec ten zabieg z glowy i zapomniec o tym wszystkim, to czekanie jest jeszcze gorsze.
To moj pierwszy post tutaj, potrzebuje troche wsparcia. Mam podejrzenie zaśniadu, albo tez puste jajo, lekarz do konca nie mogl tego stwerdzic. Czekam do piatku, az samo sie cos wydarzy, jesli nie sama mam sie zglosic do szpitala na lyzeczkowanie. Bardzo sie boje, to byla moja pierwsza ciaza, w dodatku dlugo na nia czekalam...Ginekolog powiedzial, ze po zagojeniu, powinnismy od razu przystepowac do dzialania, jak bylo u Was? tak bardzo juz bym chciala miec ten zabieg z glowy i zapomniec o tym wszystkim, to czekanie jest jeszcze gorsze.
Charlotte21
Dziewczyny! Dzisiaj moja Miłka 4 misiece konczy. A czuje jakby cale życie ze mną juz byla buziaki dla was. Moja mała Chłopczyca.
maeria
Hej, a robiłaś betę? Z usg powinien coś jednak stwierdzić... zaśniad podobno widać jako biały maczek na usg, co do pustego jaja to też przecież da się stwierdzić patrząc na obraz, przynajmniej taką mam wiedzę, mogę się mylić. Niestety to oczekiwanie jest najgorsze, dobrze wiem. Nie wiadomo w jakim się jest punkcie...Hej Dziewczyny!
Trzymaj się i pamiętaj - wszystko mija. Ja to sobie powtarzałam i powtarzam.
maeria
Piękny z Niej rudzielec! Ty też jesteś ruda? Rudzielce są piękneDziewczyny! Dzisiaj moja Miłka 4 misiece konczy. A czuje jakby cale życie ze mną juz byla buziaki dla was. Moja mała Chłopczyca.
Zobacz załącznik 1176047
aspekt
Miałam podobnie w I ciąży, także mówiono mi, że zasniad lub puste jajo, ale podczas łyżeczkowania lekarka niby widziala początki zarodka, czyli bardziej b. wczesne poronienie zatrzymane. Ze staraniami trzeba poczekać do wyniku histopatologicznego, jesli będzie zasiad, to niestety się czeka dłużej. Mnie kazano czekać 3 miesiące po łyżeczkowaniu, potem się bałam i odwlekalam starania i uwazam, że to był błąd. Robiłam też badania po poronieniu (wymazy ginekologiczne i w kierunku zespołu antyfosfolipidowego, wszystko było ok). Z II ciąży mam donoszone dziecko. Mam nadzieję, że Ty szybko dostaniesz zielone światło na starania i w przyszłym roku szczęśliwie urodzisz!Hej Dziewczyny!
reklama
agaaataaaa
Beta jest w normie, u mnie na poczatku gin mial problem ze znalezienie cialka zoltego, w koncu niby znalazl, potem czekalam na zarodek, jednak ten sie nie pojawil, w sumie moze to i lepiej, pewnie byloby mi gorzej to przetrwac, widzac na usg ze cos tam bylo... Gin stwierdzil, ze teraz jajo jakby jest puste, ale trofoblast troche przerosniety. Powiedzcie mi czy dlugo czekalyscie z kolejnymi staraniami? Jest tak duzo opinii na ten temat, co lekarz to co innego. Czesto slysze, ze nie ma tez co za dlugo czekac, bo poki hormony buzuja, to powinno byc latwiej.Hej, a robiłaś betę? Z usg powinien coś jednak stwierdzić... zaśniad podobno widać jako biały maczek na usg, co do pustego jaja to też przecież da się stwierdzić patrząc na obraz, przynajmniej taką mam wiedzę, mogę się mylić. Niestety to oczekiwanie jest najgorsze, dobrze wiem. Nie wiadomo w jakim się jest punkcie...
Trzymaj się i pamiętaj - wszystko mija. Ja to sobie powtarzałam i powtarzam.