reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Ja się trochę boje ze Malutka nie będzie się wtedy do oiersi zgłaszała. Z tego co czytakam to mkeko w 80 % jest z wody wuec to mnue przekonuje ze wystarczy [emoji1][emoji106] przy mm czesto podaja.
Może to jest po prostu taki czas. Maksio w tym samym wieku miał ten problem, może po prostu przeczekaj jeszcze.

reklama
Mówisz? Moze faktycznie to dojrzewanie ukladu pokarmowego [emoji848] wstępnie czekam. To ostatbio robi co tydzien .[emoji1] jak będzie sue vardzo oreztc to cis zareaguje [emoji106] ile to juz Maksio ma?
W przyszłym tygodniu 15 miesięcy [emoji3526][emoji3526] ja już od miesiąca w pracy jestem

Ludzie??? Kiedy to zlecialo ? [emoji33][emoji33][emoji33] a jak Maly bez mamy sobie radzi ? Do żłobka chodzi czy opieka w domu ?
Jak sue odnaleźć w pracy po takim długim "urlopie"?
Moj mąż pracuje na zmiany. Jak ma wolne to siedzi z małym, a tak to moja mama zostaje. Maksiu daje radę. Co prawda jak wychodzę to płacze, ale podobno po kilku sekundach przestaje. Wróciłam po 2 latach prawie. W zasadzie to się czuje jakbym naprawdę wróciła po urlopie. Od razu na głęboką wodę bo zajmujemy się covidem. Ale nie ukrywam że cieszę się z powrotu. Dobrze jest pobyć między dorosłymi [emoji3526][emoji3526]

Moj mąż pracuje na zmiany. Jak ma wolne to siedzi z małym, a tak to moja mama zostaje. Maksiu daje radę. Co prawda jak wychodzę to płacze, ale podobno po kilku sekundach przestaje. Wróciłam po 2 latach prawie. W zasadzie to się czuje jakbym naprawdę wróciła po urlopie. Od razu na głęboką wodę bo zajmujemy się covidem. Ale nie ukrywam że cieszę się z powrotu. Dobrze jest pobyć między dorosłymi [emoji3526][emoji3526]
Hahaha. Moja dopiero za chwile skończy 4 miesiace i juz czuje ze sie uwstecznilam. 😅🤷‍♀️ takze troche rozumiem. Powodzenia w pracy ! buziaki dla Małego.

@Charlotte21 nie oznaczylam Cie wcześniej więc napiszę jeszcze raz żeby nie umknęło , myślę, że warto żebyś spróbowała zanim dasz leki czy rozszerzysz dietę. : nam na zaparcia pomógł Jacek Buchta osteopata
Efekt był już kolejnego dnia. Byliśmy chyba w sumie z 3 razy

reklama
Czy biorąc acard w trakcie starań miałyście normalna miesiączkę? Czy może trwała krócej/dłużej albo była bardziej/mniej obfita?

Do góry