reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

@nnat. podnóżek kupiłam na allegro 😊 Dobrze jest żeby dziecku nóżki nie zwisały jak siedzi 😊
A jeszcze co do żłobka to ja też jestem zmuszona oddać Marcelinke.. Z jednej strony mam wyrzuty a z drugiej wiem że fajnie jest się rozwijać z innymi dziećmi. Jeszcze 3 miesiące i wracam do pracy wrrrrrr.... Na samą myśl mdłości...
Pytam bo takiego nie widziałam jeszcze ;) zakupie w tym miesiącu, ale poki co siedzi mi mała na kolanach i próbujemy nowych smaków 😉
O widzisz, a ja bym bardzo chciała pójść do pracy, znaleźć w zawodzie... Plan jest żeby przebranzowic się po macierzyńskim.

reklama
@nnat. Ja też planuje nie wracać do swojej obecnej pracy po macierzyńskim ale zobaczymy czy uda mi się coś znaleźć bo dzisiaj przeglądałam ogłoszenia i póki co nic nie znalazłam ciekawego 😕

Ostatnia edycja:
Właśnie wracam z Lidla 🙈🙈 Kupiłam przyprawy i jutro mam zamiar robić na obiad kurczaka z gyrosem 😄😄 I tak jak @Jivka pisze jest sporo rodzajów mak! Tyle czasu szukałam orkiszowej i do dzisiaj znalazłam jedna bio za 12 zł za kg. A w Lidlu dzisiaj w promocji coś koło 4 zł 😄😄

Aaa bo myślałam, że coś na rzeczy z tym stosowaniem. Ja muszę bo potem mi heparyna wejdzie ze względu na pai homo, chociaż w 1 ciążę oczywiście nie wiedzac o niczym zaszłam w 1 cyklu starań, ale się nie udało.

Dziewczyny jeszcze pytanie czy po poronieniu/poronieniach badaliscie nasienie?
mój mąż badał
Dziewczyny, czy któraś z Was ma czasem okropny kryzys i przestaje wierzyć w to, ze kolejna ciąża zakończy się szczęśliwym finałem? Ja dziś mam taki dzień. W tym miesiącu mogę zacząć kolejne starania, z jednej strony się bardzo ciesze, czekałam 3 długie miesiące, ale z drugiej jestem przerażona, bo wiem, ze 3 poronienia już nie przeżyje..:( Przy mojej dwurożności to jest loteria z tym szczęśliwym rozwiązaniem, a kwestia zabiegu i usunięcia wady została przez doktor odrzucona.
Mogę zapytac czemu usunięcie wady Lekarz odrzucił?

reklama
mój mąż badał

Mogę zapytac czemu usunięcie wady Lekarz odrzucił?
Hmm, wg lekarki niewiele takich zabiegów wciąż się w Polsce wykonuje, a przez to brak doświadczonych specjalistów. Zabieg wiąże się z dużym ryzykiem, dlatego mi do odradziła, a byłam zdecydowana się go podjąć.

Do góry