roki_1991
Fanka BB :)
Zawsze warto zrobić wymaz, bo nigdy nie wiadomo czy mimo ujemnego wyniku we krwi, tam coś gdzieś nie siedzi....A czy jezeli badanie z krwi wyklucza chlamydie to warto robić wymaz?
Jeśli gin ie będzie chciał, to można zrobić prywatnie, np w diagnostyce, tylko trzeba znaleźć punkt gdzie pobierają wymazyA czy te badania zrobię we własnym zakresie, czy lekarz powinien mi je zlecić? Przepraszam za głupie pytanie ale nigdy nie słyszałam o takich badaniach
Bardzo mi przykro z powodu straty, na takim etapie to chyba jeszcze gorzej A co do gina, to moja miała ze mną siedem światów w ciąży, łącznie z tym że mówiłam jej jakie leki ma mi wypisać na recepcieOk dziękuję za cenne wskazówki, teraz mój ginekolog nie będzie miał że mną łatwego życia
Progesteron niski, ale widzę że bierzesz dupka, to jest okej, bo on nie wychodzi w wyniku badańBeta z 69 po 48h wzrosła do 176 także ok ale jutro chyba znowu zrobię [emoji14]
Progesteron 17,5 więc chyba też dobrze?
plamienie jakby tez ustaje także może nie będzie źle.
Ale po poronieniu to moja głowa zeswirowala, powinnam być spokojna ale się nie da [emoji1787]