reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Beta z 69 po 48h wzrosła do 176 także ok ale jutro chyba znowu zrobię [emoji14]
Progesteron 17,5 więc chyba też dobrze?
plamienie jakby tez ustaje także może nie będzie źle.
Ale po poronieniu to moja głowa zeswirowala, powinnam być spokojna ale się nie da [emoji1787]
Trochę niski prog, ale bierzesz duphaston?

reklama
@monika1708 aaa czyli nie powinnam brać nie mam z tym problemu [emoji16]
A co tam u Ciebie jak się czujesz? [emoji8]

@młoda1994 dzięki ale jadnak nie dla mnie [emoji16] wracam do miositogynu miałam obsuwę 23dni muszę wyrównać i męża też chcę zaopatrzec w witaminy [emoji6]
No ok. Wiesz wolałam żebyś sobie sama poczytała żeby nic ci się nie stało jak byś zaczęła zażywać.

@monika1708 aaa czyli nie powinnam brać nie mam z tym problemu [emoji16]
A co tam u Ciebie jak się czujesz? [emoji8]

@młoda1994 dzięki ale jadnak nie dla mnie [emoji16] wracam do miositogynu miałam obsuwę 23dni muszę wyrównać i męża też chcę zaopatrzec w witaminy [emoji6]
Wszystko ok, wyprawka się kompletuje, chodzimy na szkołę rodzenia.
do terminu 3 miesiące [emoji33][emoji33]

Cześć dziewczyny dawno mnie tu nie było, rok temu 18.08 straciłam ciąże.a dnia 24.08.2020 na świat zawitał Antoś pozdrawiamy i całujemy was wszystkie.:*

Załączniki

• IMG_20200825_074719.jpg
    IMG_20200825_074719.jpg
    1,5 MB · Wyświetleń: 99
reklama
Do góry