reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

@młoda1994 za wiele mi to nie powiedziało [emoji848][emoji16]
Hmm może poczytaj w internecie. Tam jest dużo informacji na temat berberyny.

Link o berberynie

reklama
Teoretycznie możesz znaleźć punkt pobrań laboratorium (np. Diagnostyki), w którym wykwalifikowana pracownica pobierze wymazy (rozbierasz się jak u gina), ale skoro masz niedługo wizytę ginekologiczna, to kilka razy podkreślaj, że Twoim zdaniem miałaś zapalenie układu moczowego i poproś wprost o wymazy na wszystko co możliwe. Niektórzy ginekolodzy mają umowę z laboratorium i sami przekazują próbki, inni pobiorą Co wymaz i będziesz musiała z pojemniczkami jechać do laboratorium.
Ok dziękuję za cenne wskazówki, teraz mój ginekolog nie będzie miał że mną łatwego życia

Cześć dziewczyny, nie odzywam się bo jestem strasznie podlamana tym że porodu dalej nie widać.. Wiem że mam problemy z dupy ale no strasznie mnie to dobija... Byłam wczoraj u lekarza, rozwarcie dalej jedynie na jeden palec, nic się nie dzieje, na ktg też wszystko ok... Skierowanie dostałam do szpitala w piątek mam się zgłosić ale jak pomyślę że będę musiala tam tkwić bez sensu bo podejrzewam że w weekend i tak nie będą wywoływać porodu to płakać mi się chce... Chciałabym żeby już coś się zaczęło, jedynie co to wieczorami mam bóle brzucha i czasem jakiś skurcz a rano wstaje i nic...
O widzisz. Starałam się przypomnieć twojego nicka. Bo woedzialam ze jesteś na końcówce. A który to tydzien obecnie ?
Wierzę że już jesteś zmęczona ciaza i chciałabyś rozwiązania. 🥰

Tydzień 40+4dni, termin miałam na sobotę no i dalej chodzę w dwupaku...
Ja dotrwałam do 41+1 👍 chodzilam wkurzona jak osa. Czulam sue swuetnir. Żadnych skurczy. Nic a nic. W zupełności vie rozumiem. Jeszcze mnie w 40+1 polozyli na 3 dni do sxoitala bo niby ktg wysokie. A mi tak po kawie i coli wyszło. Wyszkam po 3 dniach. 3 dni w domu i znowu do szoitsla, bo mialam się zgłosić tydzien po terminie. A bylam pewna ze urodze kolo 39 tc. 👍

po pierwszym poronieniu nastawiam się na najgorsze. no nic dziś powtórzę bete i zobaczymy. może muszę brać tez większą dawkę duphaston bo narazie mam 2x1.
No nic czekam do wieczora.. o tyle dobrze ze pracuje w labie więc wynik bede miec po 20min. dam znać i dzięki wam za słowa otuchy [emoji8]
Masz wyniki? Coś niedobrze?

reklama
Masz wyniki? Coś niedobrze?
Beta z 69 po 48h wzrosła do 176 także ok ale jutro chyba znowu zrobię [emoji14]
Progesteron 17,5 więc chyba też dobrze?
plamienie jakby tez ustaje także może nie będzie źle.
Ale po poronieniu to moja głowa zeswirowala, powinnam być spokojna ale się nie da [emoji1787]

Do góry