roki_1991
Fanka BB :)
Te objawy mogą świadczyć o nietolerancji laktozy, nie koniecznie musi to być alergia na białka mleka krowiego. Tyle że laktoza i tak będzie w twoim mleku póki co nie daj sobie wmówić alergii na bmk i nie odstawiam drastycznie wszystkiego co ma nabiał. Spróbuj ten espumisan i to drugie i będziesz widzieć. U takich maluchów najczęściej to po prostu nierozwiniety układ pokarmowy i minie z czasem. Ile ja się naczytalam wpisów dziewczyn co mówiły że ich dziecko przy kp ma alergię totalnie na wszystko, nie zjadły prawie noc, A przy rozszerzaniu diety problemu żadnego nie byłoDokładnie to usłyszałam-niedojrzały układ trawienny u dziecka. I to już drugi pediatra. Jedna przepisał biogaia A druga właśnie vivomix (Dzisiaj zaczynamy to stosowac). Co do espumisanu to mi się wydaje dużo te 5 kropel przed każdym karmieniem. Ale spróbuję. O zamienniki niemieckim espumisanu...sabsimextez skyszalam i podobno chwalą sobie.
Jak zapytałam o nabiał. (Pije jedna kawę z mlekiem rano z ekspresu i potem jem ser żółty i serki. Tyle z nabiału). Powiedziała mi że to nie chodzi o produkty bezlaktozowe bo to białka krowiego nie trawimy A on jest w każdym nabiale tyle usłyszałam.
U mnie chyba to wszystko się nałożyła że zmiana pozycji do karmienia. Zawsze karmiłam na poduszce. Dziecka leży na boku na wysokości piersi. Ale musiałam raz nakarmić malutka e aucie i nie umiałam klasycznie, gdzie główka jest edoarta na przedramieniu. I zaczęłam tak karmić. Ale zauważyłam że w nocy mała ciamcia i słychać jak idą jej pęcherzyki w jelitach. Chyba łapie za dużo powietrza dzisiaj będę to sprawdzać.
Dzięki wielkie za cenne wskazówki.
Są tu przypadki ciąży jeszcze przed pierwszą @ także spokojnie. Bo jeśli ma by dobrze to o tak będzie A jeśli miałoby być źle, to nie ma znaczenia zy teraz czy za pół roku czy rok. Także nie martw się na zapasJa wiem że tak zalecają, mi też zalecał. Tyle że ja nie miałam własnej owulacji bez leków, na usg na owulację się nie zapowiadało więc po 3 tyg zaczęliśmy współżyć i nagle pozytywny test owulacyjny mi wyszedł no i teraz się boję jak nastolatka że wpadka będzie przed pierwszym okresem...