reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
@Charlotte21 pilnujemy razem z Tobą 😉 Powodzenia
@Charlotte21 Z tego co pisałaś, to dziś Twoje urodziny, więc z tej okazji życzę STO LAT!!! I by Ci córka zrobiła najwspanialszy prezent (no trudno - będziesz musiała się przyzwyczaić, że ten dzień z nią dzielić będziesz) :*
@Charlotte21 powodzenia [emoji4] [emoji110][emoji3590]
Brałam Prenatal Duo [emoji4]

@Charlotte21 trzymamy kciuki [emoji110]
Kwas foliowy i magnez 😁

Czekamy na studniówkowy brzuszek!!! :)

@Charlotte21, trzymam kciuki, no i... Wszystkiego najlepszego ❤❤❤❤❤ myślę o Tobie, czekamy na wieści ❤
@Charlotte21 kochana z okazji urodzin najlepsze życzenia ❤ trzymam kciuki, czekamy tu na Twoja Księżniczkę ❤
@Charlotte21 sto laaaat 💋 niech córcia zrobi najlepszy prezent ❤

@Paula919191 pamietam jak @nnat. pisała, ze zostało jej 100 dni :O
Dziękuję Wam kazdej za życzenia 😊😊to fakt że nie ma tutaj różnicy czy dzisiak czy jutro 😊 tak będziemy obchodzić pewniw razem. Ja w szpitalu od 10 i ciągle skurcze mam. Już teraz co 5-6minut. Mam nadzieję że się rozkręci i niedługo urodze 😘🤭
Dam.zmac na pewno. Dziękuję za wsparcie o pamięć!!! 🥳🥳🥳😁

Dziękuję Wam kazdej za życzenia [emoji4][emoji4]to fakt że nie ma tutaj różnicy czy dzisiak czy jutro [emoji4] tak będziemy obchodzić pewniw razem. Ja w szpitalu od 10 i ciągle skurcze mam. Już teraz co 5-6minut. Mam nadzieję że się rozkręci i niedługo urodze [emoji8][emoji2960]
Dam.zmac na pewno. Dziękuję za wsparcie o pamięć!!! [emoji3060][emoji3060][emoji3060][emoji16]
Już myślałam, że pierwsze selfie z córeczka nam tu przesyłasz jak zobaczyłam, że coś napisałaś [emoji4][emoji6]

Leci dzien za dniem co ? [emoji4] moj Leoś za 8 dni konczy 4 miesiace !! Jestem w szoku jak szybko rosnie i sie zmienia, jak nabywa nowych umiejetnosci [emoji4][emoji173]
Ale zleciało, a to zaraz Zuzik będzie miał 100 dni [emoji16][emoji85]
Leci nam już czwarty tydzień, dacie wiarę?!
20200513_144338.jpeg

Dziękuję za życzenia! 🥳 Malutka daje mi w kość. Takie bóle od krzyża że dech zapiera. Jeszcze to potrwa. Oj potrwa...będę podbijać rekordy długości porodow chyba ! A moja mama tak szybko urodziła 🤔 jednak genetyka to nie wszystko. Cudownie jest miedzy skurczami. Obym szybko Wam mogła przesłać zdjęcie. Trzymajcie kciuki 😊😊

reklama
Do góry