reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
@Charlotte21 pilnujemy razem z Tobą 😉 Powodzenia
@Charlotte21 Z tego co pisałaś, to dziś Twoje urodziny, więc z tej okazji życzę STO LAT!!! I by Ci córka zrobiła najwspanialszy prezent (no trudno - będziesz musiała się przyzwyczaić, że ten dzień z nią dzielić będziesz) :*
@Charlotte21 powodzenia [emoji4] [emoji110][emoji3590]
Brałam Prenatal Duo [emoji4]

@Charlotte21 trzymamy kciuki [emoji110]
Kwas foliowy i magnez 😁

Czekamy na studniówkowy brzuszek!!! :)

@Charlotte21, trzymam kciuki, no i... Wszystkiego najlepszego ❤❤❤❤❤ myślę o Tobie, czekamy na wieści ❤
@Charlotte21 kochana z okazji urodzin najlepsze życzenia ❤ trzymam kciuki, czekamy tu na Twoja Księżniczkę ❤
@Charlotte21 sto laaaat 💋 niech córcia zrobi najlepszy prezent ❤

@Paula919191 pamietam jak @nnat. pisała, ze zostało jej 100 dni :O
Dziękuję Wam kazdej za życzenia 😊😊to fakt że nie ma tutaj różnicy czy dzisiak czy jutro 😊 tak będziemy obchodzić pewniw razem. Ja w szpitalu od 10 i ciągle skurcze mam. Już teraz co 5-6minut. Mam nadzieję że się rozkręci i niedługo urodze 😘🤭
Dam.zmac na pewno. Dziękuję za wsparcie o pamięć!!! 🥳🥳🥳😁

Dziękuję Wam kazdej za życzenia [emoji4][emoji4]to fakt że nie ma tutaj różnicy czy dzisiak czy jutro [emoji4] tak będziemy obchodzić pewniw razem. Ja w szpitalu od 10 i ciągle skurcze mam. Już teraz co 5-6minut. Mam nadzieję że się rozkręci i niedługo urodze [emoji8][emoji2960]
Dam.zmac na pewno. Dziękuję za wsparcie o pamięć!!! [emoji3060][emoji3060][emoji3060][emoji16]
Już myślałam, że pierwsze selfie z córeczka nam tu przesyłasz jak zobaczyłam, że coś napisałaś [emoji4][emoji6]

Leci dzien za dniem co ? [emoji4] moj Leoś za 8 dni konczy 4 miesiace !! Jestem w szoku jak szybko rosnie i sie zmienia, jak nabywa nowych umiejetnosci [emoji4][emoji173]
Ale zleciało, a to zaraz Zuzik będzie miał 100 dni [emoji16][emoji85]
Leci nam już czwarty tydzień, dacie wiarę?!
20200513_144338.jpeg

Dziękuję za życzenia! 🥳 Malutka daje mi w kość. Takie bóle od krzyża że dech zapiera. Jeszcze to potrwa. Oj potrwa...będę podbijać rekordy długości porodow chyba ! A moja mama tak szybko urodziła 🤔 jednak genetyka to nie wszystko. Cudownie jest miedzy skurczami. Obym szybko Wam mogła przesłać zdjęcie. Trzymajcie kciuki 😊😊

reklama
Do góry