Madlein
Fanka BB :)
A nie możesz ściemniać, że miałaś test pozytywny, a teraz wychodzą negatywne i przypuszczać, że poroniłaś. Będą musieli zrobić betę i USG. Czasami trzeba kombinować żeby wyjść na swoje.Nie mam PCOS. Ja nie mówię że nie ma. Napisałam że nie ma w DE takich testów. Z pl jak by się opłacało to bym zamówiła.
Do przychodni nie wejdziesz teraz od tak u nas. Nawet rejestracja jest przez telefon. A lekarz rodzinny jest otwarty od wtorku. Zamknęli się z powodu koronawirusa. Do szpitala mnie nie przyjmą właśnie wróciłam. Powiedzieli mi że to nie jest nagły przypadek i mam próbować się do dzwonić do gin i prosić i przyjęcie. Panuje koronawirus i jest trudno. Nawet dziewczynę w ciąży z plamieniami odesłali do domu. Dali jej progesteron i tyle. Dla mnie to jest nie pojęte co się dzieje przez tego koronawirusa.
U mnie też są obecnie problemy ze służbą zdrowia. Przychodnia POZ zamknięta, mają tylko porady telefoniczne, z cudem graniczy dodzwonienie się. Stomatologia na NFZ się zamknęła. Wizyty u specjalistów odwołują albo oferują konsultację przez telefon. Armagedon jakiś...