reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

O własnej właśnie to takie pęcherzyki jakby tylko ciężko to określić jak się nigdy nie bylo na takim etapie ciąży [emoji16] jeszcze tylko czekam na płeć, już bardzo chciałabym wiedzieć kto tam mieszka [emoji173]a co do wypychania się w jednym miejscu to u mnie ewidentnie siedzi dziecko po jednej stronie najczęściej bo często jak wstaje rano i patrzę na brzuch to mam taki widok jak na zdjęciu :) w ciągu dnia już się inaczej układa ale rano zwykle tak [emoji16]
Wooow w takiej wczesnej ciąży jeszcze czegoś takiego nie widziałam [emoji16]
Tak takie jakby bąbelki w środku brzucha to ruchy [emoji4] Jesteś szczupła więc tym bardziej to TO [emoji4] Na początku są bardzo nieregularne, co kilka dni, trzeba się położyć i wsłuchać porządnie. Potem to już jazda bez trzymanki [emoji1787] i tęsknota za tym delikatnym pukaniem [emoji4]

reklama
Jestem wzruszona, zazdroszczę Ci troszkę że jesteś na tym etapie, chciałabym cofnąć się w czasie [emoji16]
U nas taka sytuacja.... [emoji16] Dziś 35+2 :)

Wow[emoji33][emoji7] ty za chwile rodzisz!!! Jak to zleciało [emoji28]🤭 Moja malutka dziś kończy 2 miesiące [emoji7][emoji173]️ a ja juz tęsknie za brzuszkiem [emoji31]🤭

Moja kluska [emoji170][emoji170][emoji170]
IMG_6882.JPG

Wow[emoji33][emoji7] ty za chwile rodzisz!!! Jak to zleciało [emoji28]🤭 Moja malutka dziś kończy 2 miesiące [emoji7][emoji173]️ a ja juz tęsknie za brzuszkiem [emoji31]🤭

Zobacz załącznik 1094210
Nooo... I trochę zaczynam się czuć niekomfortowo z tą myślą 😁 z jednej strony bym chciała już mieć to za sobą, z drugiej odwlec ile się da, boję się że cała akcja weźmie mnie z zaskoczenia, albo przenoszę małą, bo nie będzie jej się spieszyło, no ogólnie już lekki stresik jest 😁

A Oliwcia jaka cudna 😍 żadna tam Kluska, słodka księżniczka 😍😍😍😍

A jaki ciężki [emoji23]
Boze, czy ja za nim zatęsknię...? [emoji849] [emoji16]
Lubilam jak był mniejszy, tak koło 13-20 tygodnia [emoji16]
Zatęsknisz oj zatęsknisz [emoji4]
Wow[emoji33][emoji7] ty za chwile rodzisz!!! Jak to zleciało [emoji28][emoji2960] Moja malutka dziś kończy 2 miesiące [emoji7][emoji173]️ a ja juz tęsknie za brzuszkiem [emoji31][emoji2960]

Zobacz załącznik 1094210
Ślicznotka [emoji7][emoji7][emoji7]

Moja 2 dni temu skończyła 4msce [emoji85] Też wrzucę foto a co [emoji4]
IMG_20200318_093100.jpeg

@Jivka kolejna cudna księżniczka 😍😍

Pewnie zatęsknię, tak jak mówisz, ale póki co jestem na etapie pogodzenia się z tym, że jest po prostu ciężko 😁

reklama
Jestem wzruszona, zazdroszczę Ci troszkę że jesteś na tym etapie, chciałabym cofnąć się w czasie 😁
U nas taka sytuacja.... 😁 Dziś 35+2 :)
O jak ładnie wyglądacie 😀 i już coraz bliżej do spotkania 💞

Zobacz załącznik 1094210
Jaka ślicznota 😍

Do góry