reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

O własnej właśnie to takie pęcherzyki jakby tylko ciężko to określić jak się nigdy nie bylo na takim etapie ciąży [emoji16] jeszcze tylko czekam na płeć, już bardzo chciałabym wiedzieć kto tam mieszka [emoji173]a co do wypychania się w jednym miejscu to u mnie ewidentnie siedzi dziecko po jednej stronie najczęściej bo często jak wstaje rano i patrzę na brzuch to mam taki widok jak na zdjęciu :) w ciągu dnia już się inaczej układa ale rano zwykle tak [emoji16]
Wooow w takiej wczesnej ciąży jeszcze czegoś takiego nie widziałam [emoji16]
Tak takie jakby bąbelki w środku brzucha to ruchy [emoji4] Jesteś szczupła więc tym bardziej to TO [emoji4] Na początku są bardzo nieregularne, co kilka dni, trzeba się położyć i wsłuchać porządnie. Potem to już jazda bez trzymanki [emoji1787] i tęsknota za tym delikatnym pukaniem [emoji4]

reklama
Jestem wzruszona, zazdroszczę Ci troszkę że jesteś na tym etapie, chciałabym cofnąć się w czasie [emoji16]
U nas taka sytuacja.... [emoji16] Dziś 35+2 :)

Wow[emoji33][emoji7] ty za chwile rodzisz!!! Jak to zleciało [emoji28]🤭 Moja malutka dziś kończy 2 miesiące [emoji7][emoji173]️ a ja juz tęsknie za brzuszkiem [emoji31]🤭

Moja kluska [emoji170][emoji170][emoji170]
IMG_6882.JPG

Wow[emoji33][emoji7] ty za chwile rodzisz!!! Jak to zleciało [emoji28]🤭 Moja malutka dziś kończy 2 miesiące [emoji7][emoji173]️ a ja juz tęsknie za brzuszkiem [emoji31]🤭

Zobacz załącznik 1094210
Nooo... I trochę zaczynam się czuć niekomfortowo z tą myślą 😁 z jednej strony bym chciała już mieć to za sobą, z drugiej odwlec ile się da, boję się że cała akcja weźmie mnie z zaskoczenia, albo przenoszę małą, bo nie będzie jej się spieszyło, no ogólnie już lekki stresik jest 😁

A Oliwcia jaka cudna 😍 żadna tam Kluska, słodka księżniczka 😍😍😍😍

A jaki ciężki [emoji23]
Boze, czy ja za nim zatęsknię...? [emoji849] [emoji16]
Lubilam jak był mniejszy, tak koło 13-20 tygodnia [emoji16]
Zatęsknisz oj zatęsknisz [emoji4]
Wow[emoji33][emoji7] ty za chwile rodzisz!!! Jak to zleciało [emoji28][emoji2960] Moja malutka dziś kończy 2 miesiące [emoji7][emoji173]️ a ja juz tęsknie za brzuszkiem [emoji31][emoji2960]

Zobacz załącznik 1094210
Ślicznotka [emoji7][emoji7][emoji7]

Moja 2 dni temu skończyła 4msce [emoji85] Też wrzucę foto a co [emoji4]
IMG_20200318_093100.jpeg

@Jivka kolejna cudna księżniczka 😍😍

Pewnie zatęsknię, tak jak mówisz, ale póki co jestem na etapie pogodzenia się z tym, że jest po prostu ciężko 😁

reklama
Jestem wzruszona, zazdroszczę Ci troszkę że jesteś na tym etapie, chciałabym cofnąć się w czasie 😁
U nas taka sytuacja.... 😁 Dziś 35+2 :)
O jak ładnie wyglądacie 😀 i już coraz bliżej do spotkania 💞

Zobacz załącznik 1094210
Jaka ślicznota 😍

Do góry