reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Melduje, iż 20.01.2020 roku o godzinie 14.55 z wagą 3870g i 55cm długości, przyszła na świat SN, najcudowniejsza istotka w moim życiu- Oliwia [emoji7]
Tym samym mój brzuszek zwolniony [emoji847]
@Takaja123 ŁAP KOCHANA [emoji8]

IMG_6357.JPG

reklama
Melduje, iż 20.01.2020 roku o godzinie 14.55 z wagą 3870g i 55cm długości, przyszła na świat SN, najcudowniejsza istotka w moim życiu- Oliwia [emoji7]

Zobacz załącznik 1072882
Juuuuuuż???? Jaka duża pannica! A chyba przed czasem sporo?
Bardzo się cieszę! Gratulacje [emoji3590][emoji3590][emoji3590]
Cieszcie się sobą [emoji8]

Juuuuuuż???? Jaka duża pannica! A chyba przed czasem sporo?
Bardzo się cieszę! Gratulacje [emoji3590][emoji3590][emoji3590]
Cieszcie się sobą [emoji8]

Dokładnie 38+4 wiec nie tak sporo [emoji28][emoji847] i z taka waga to się cieszę niemiłosiernie, ze wcześniej, bo poród do łatwych nie należał [emoji85]🤭

@coco07 strasznie gratuluję! Cudna Malutka ❤ poród nie najłatwiejszy ale już jesteś za nim. Teraz tylko zostaje się wam cieszyć i uczyć się na wzajem. ;)

A pytanie z innej beczki. Dzisiaj 25t4d chciałam zrobić obciążenie gluzkowa razem z krzywą jutro rano. I pytanie czy Trezba być na czczo? Też tabletek czy zastrzykow ? Trochę mnie przeraża fakt że miałabym po nocy nie jeść 3 h i jeszcze tabletek nie wziąć...

reklama

Zobacz załącznik 1072882
[emoji7][emoji7][emoji7][emoji7] sliczna Oliwka. A słuchaj dla porownania wagowo, mialam na sali laske z synkiem 3890 wiec jak twoja mała i obok moj Leoś ktory wtedy wazyp 2500, mowie ci porownanie jak kurczak i indyczek [emoji16] nie spodziewalam sie ze to taka roznica bedzie [emoji2960] powiedz mi jak twoje hormony ?? Ja ciagle chodze i rycze, nie spodziewalam sie takich emocji, takiego ogromu milosci i uczuc do tej istotki. Do tego te cale przeboje z moja cesarka... stan przedrzucawkowy, tony kroplowek ... potem mam go na rękach..czuje jego ciepło i piekny zapach ... i rycze... siedze i rycze

Do góry