Paula919191
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kochana moja [emoji3590] brzuszek rośnie jak na drozdzach, dwa razy wydawało mi się że to chyba TO czekam na więcej...@mohaaa nie martw się bo to naprawdę nic niepokojącego że nie udało się tym razem, ja też miałam pierwsza ciąże ta poroniona z pierwszego cyklu, ale o druga ta szczęśliwa musieliśmy się starać 5 miesięcy, nie ma reguły, a im bardziej chcemy tym bardziej sie coś blokuje więc na spokojnie i będzie dobrze [emoji4]
@Takaja123 oj tak grudzień jest twój kochana!!! Trzymam kciukasy wiesz o tym [emoji8]
@nnat. A jak tam u Ciebie ? Brzusio rośnie? Czujesz jakies smyrniecia w brzuchu ? [emoji4]
@Jivka czekamy tu na same dobre wieści [emoji4] urodziny zrobione, pewnie córka ci też już wyzdrowiala i stwierdziłas że teraz to już możesz rodzić [emoji1787] trzymaj się dzielnie
Aaaaaaa, cudownie, gratulacje Kochana, odpoczywaj dużo, na pewno wieczór będzie już Wasz [emoji3590]Dobrze trafiłyście [emoji16]
Dzisiaj o 10.10 przez cc przyszła na świat Łucja. 3600g i 55cm. Dostała 10pkt po czym zabrali ją bo miała problemy adaptacyjne [emoji3525] Mam nadzieję że dostanę ją wieczorem już do siebie.
Cierpliwość popłaca akurat brzuszek wolny!Dzięki dziewczyny, może jednak zaskoczy, mam nadzieję że wytrzymam z testem do soboty bo nie chce robić wczesnej.
@Jivka gratulacje ogromne
13cm to już nie przelewki rośnijcie dalej zdrowo, super brzuszek oraz bluzkaKochana moja [emoji3590] brzuszek rośnie jak na drozdzach, dwa razy wydawało mi się że to chyba TO czekam na więcej... Aaaaaaa, cudownie, gratulacje Kochana, odpoczywaj dużo, na pewno wieczór będzie już Wasz [emoji3590]
Ale się cieszę [emoji3590]Cierpliwość popłaca akurat brzuszek wolny!
Kochane.... Zagadka rozwiklana. Bóle które miewam to prawdopodobnie od twardnienia macicy, szyjka wysoko, twarda, zamknięta, więc już jestem spokojniejsza
Profesor sprawdził nam płeć... Czekamy na Zuzannę [emoji3590] malutka ma ponad 13 cm długości (crl), wierci się, odwrócona była niestety pleckami ale widzieliśmy stopki, zacisnietą piąstkę, Mąż mój nawet wypatrzyl z profesorem jak ziewała
@Dzoana88 co do brzuszka, ostatnio zrobiłam Mężowi fotkę jak czekałam aż z pracy wróci
Zobacz załącznik 1046949
Bardzo Wam dziękuję [emoji3590]
I dorzucam fotkę mojej księżniczki [emoji7]Zobacz załącznik 1046980
Śliczna kruszynka. Niech wam się zdrowo chowa dużo zdrówka dla was. Szybkiego powrotu do domu.Bardzo Wam dziękuję [emoji3590]
I dorzucam fotkę mojej księżniczki [emoji7]Zobacz załącznik 1046980