reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
@mohaaa nie martw się bo to naprawdę nic niepokojącego że nie udało się tym razem, ja też miałam pierwsza ciąże ta poroniona z pierwszego cyklu, ale o druga ta szczęśliwa musieliśmy się starać 5 miesięcy, nie ma reguły, a im bardziej chcemy tym bardziej sie coś blokuje więc na spokojnie i będzie dobrze [emoji4]
@Takaja123 oj tak grudzień jest twój kochana!!! Trzymam kciukasy wiesz o tym [emoji8]
@nnat. A jak tam u Ciebie ? Brzusio rośnie? Czujesz jakies smyrniecia w brzuchu ? [emoji4]
@Jivka czekamy tu na same dobre wieści [emoji4] urodziny zrobione, pewnie córka ci też już wyzdrowiala i stwierdziłas że teraz to już możesz rodzić [emoji1787] trzymaj się dzielnie
Kochana moja [emoji3590] brzuszek rośnie jak na drozdzach, dwa razy wydawało mi się że to chyba TO :) czekam na więcej... :)
Dobrze trafiłyście [emoji16]
Dzisiaj o 10.10 przez cc przyszła na świat Łucja. 3600g i 55cm. Dostała 10pkt po czym zabrali ją bo miała problemy adaptacyjne [emoji3525] Mam nadzieję że dostanę ją wieczorem już do siebie.
Aaaaaaa, cudownie, gratulacje Kochana, odpoczywaj dużo, na pewno wieczór będzie już Wasz [emoji3590]
Ale się cieszę [emoji3590]
Dzięki dziewczyny, może jednak zaskoczy, mam nadzieję że wytrzymam z testem do soboty bo nie chce robić wczesnej.
@Jivka gratulacje ogromne :)
Cierpliwość popłaca :) akurat brzuszek wolny!

Kochane.... Zagadka rozwiklana. Bóle które miewam to prawdopodobnie od twardnienia macicy, szyjka wysoko, twarda, zamknięta, więc już jestem spokojniejsza :)

Profesor sprawdził nam płeć... Czekamy na Zuzannę [emoji3590] malutka ma ponad 13 cm długości (crl), wierci się, odwrócona była niestety pleckami ale widzieliśmy stopki, zacisnietą piąstkę, Mąż mój nawet wypatrzyl z profesorem jak ziewała :)

@Dzoana88 co do brzuszka, ostatnio zrobiłam Mężowi fotkę jak czekałam aż z pracy wróci :D
IMG_20191113_170103.jpeg

Kochana moja [emoji3590] brzuszek rośnie jak na drozdzach, dwa razy wydawało mi się że to chyba TO :) czekam na więcej... :) Aaaaaaa, cudownie, gratulacje Kochana, odpoczywaj dużo, na pewno wieczór będzie już Wasz [emoji3590]
Ale się cieszę [emoji3590]Cierpliwość popłaca :) akurat brzuszek wolny!

Kochane.... Zagadka rozwiklana. Bóle które miewam to prawdopodobnie od twardnienia macicy, szyjka wysoko, twarda, zamknięta, więc już jestem spokojniejsza :)

Profesor sprawdził nam płeć... Czekamy na Zuzannę [emoji3590] malutka ma ponad 13 cm długości (crl), wierci się, odwrócona była niestety pleckami ale widzieliśmy stopki, zacisnietą piąstkę, Mąż mój nawet wypatrzyl z profesorem jak ziewała :)

@Dzoana88 co do brzuszka, ostatnio zrobiłam Mężowi fotkę jak czekałam aż z pracy wróci :D
Zobacz załącznik 1046949
13cm to już nie przelewki :D rośnijcie dalej zdrowo, super brzuszek oraz bluzka ;)

reklama
Do góry