reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Hej, witałam się z Wami w sumie już w sierpniu, bo wtedy miałam zabieg i straciłam swoją ciaze. Udało mi się zajsc w ciaze, jestem w szoku, ze udało się tak szybko. To dopiero 5 tydzień. Biorę duphaston już, do lekarza mam 4.11. Strasznie się boje ze to się powtórzy, każda wizyta w toalecie to tylko sprawdzam czy nie ma krwi. Mam nadzieje, ze przestane tak „świrować”..
Cześć Aniu, wspaniale, że się udalo!!!
Ja robię tak samo... U mnie 13t3d.
Spokoju i zdrówka!

reklama
Hej, witałam się z Wami w sumie już w sierpniu, bo wtedy miałam zabieg i straciłam swoją ciaze. Udało mi się zajsc w ciaze, jestem w szoku, ze udało się tak szybko. To dopiero 5 tydzień. Biorę duphaston już, do lekarza mam 4.11. Strasznie się boje ze to się powtórzy, każda wizyta w toalecie to tylko sprawdzam czy nie ma krwi. Mam nadzieje, ze przestane tak „świrować”..
[/QUOTE mam identycznie. Nawet zakładam tylko biała bieliznę, żeby się upewnić. Trzymam kciuki za Was. Wszystko będzie dobrze, myśl pozytywnie :)

Gratuluję po cichutku ;) natomiast powiem ci tak - nie przestaniesz świrować... Ja w toalecie sprawdzałam czy nie ma krwi do samego końca... Mimo iż przy żadnej stracie nie krwawilam, to taki odruch był i został całe 38tygodni, czego życzę w sumie i tobie ;)
Ja przy mojej krwawiłam właśnie, najpierw plamienia, potem coraz więcej i więcej, dlatego panikuje.
Cześć Aniu, wspaniale, że się udalo!!!
Ja robię tak samo... U mnie 13t3d.
Spokoju i zdrówka!

Dziękuje, mam nadzieje, ze tym razem się uda :)

Ile można stracić radości z tych naturalnych rzeczy. Badałaś się? Warto wierzyć i ufać, ze teraz będzie dobrze.
Kochana zbadałam się z każdej możliwej strony zarówno ja i mąż ;) poniekad wiemy co mogło się przyczynić do niepowodzeń i zrobiłam wszystko żeby te wyniki poprawić ale to nie daje mi gwarancji że tym razem się uda. Ale mam taką nadzieję:)

Kochana, wiem ze to trudne, ale nie możesz tak myśleć [emoji17] musisz myśleć pozytywnie, ze tym razem się uda ... Ty robiłaś chyba dodatkowe badania po drugiej stracie? Bo o ile dobrze pamietam, to już nie było tak wczas tylko jakoś 13-14 tydzień prawda? Masz jakieś dodatkowe leki m? Czy będziesz na tym samym zestawie, co ostatnio?
Życzę Ci powodzenia w staraniach [emoji8] i oby tym razem się udało [emoji173]️
Dziękuję za słowa wsparcia i też staram się myśleć że w końcu się uda ;) tak dobrze pamiętasz robiłam masę badań bo dwie straty dosyć późno 13 i 9 tydzień, mam teraz zestaw leków acard, heparyna , duphaston i metformina więc powinno być ok :) chociaz wcześniej byłam tez na heparynie i duphastonie i nie udało się.ale nie mogę ciągle się bać przecież

Dziękuję za słowa wsparcia i też staram się myśleć że w końcu się uda ;) tak dobrze pamiętasz robiłam masę badań bo dwie straty dosyć późno 13 i 9 tydzień, mam teraz zestaw leków acard, heparyna , duphaston i metformina więc powinno być ok :) chociaz wcześniej byłam tez na heparynie i duphastonie i nie udało się.ale nie mogę ciągle się bać przecież
To kiedy spodziewana miesiączka? Ja już po, wiec zaczynamy starania :) miejmy nadzieje, ze uda się nam obu :)

reklama
Do góry