Alkalalka82
Fanka BB :)
HCG nadal spada leki juz odstawione. Kiedy to sie skończy.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
@Marika92 łoj, ale zawsze to lepiej niż opcja non stop. Maksiu, do boju, nie daj się zarazom jednym.
@Marika92 jak w przedszkolu. U nas kiedyś mamy pokłocily się o to w szatni, bo jedna przeprowadziła wyleczone dziecko a druga weszła z kaszlącym okropnie maluchem. Dyrektorka musiała aż interweniować. Oczywiście kazała mamie zabrać dziecko do lekarza.
Z kolei ja słyszałam jak jedna mama drugiej mówiła, że jak dziecko ma temperaturę to daje rano paracetamol i jak zadzwonią z przedszkola to może jakoś się urwie z pracy. Takie metody.
Przykro mi bardzo wiem co przeżywasz ja to przeszłam miesiąc temu pusty pecherzykDzisiaj nie było. Jak będę miała wyniki hcg w środę i będzie nadal rosło to dostanę skierowanie na oddział..
@Paula919191 kochana wiem co czujesz. Mam dokładnie to samo i my już długo tkwimy w zawieszeniu niestety. Jutro mąż ma zabieg i mam nadzieję, że pod koniec listopada zaczniemy starania o ile po zabiegu problem minie. Tak bardzo chciałabym żeby wszystko wróciło do normy.