reklama
Oczekujaca123
Fanka BB :)
Ja to miałam wszystkie kolory tęczy A infekcji brak, no ale przy każdym niepokojący sluzie miałam pobierany wymaz
Dziewczyny czy któraś z Was miała takie lekkie żółte plamienie.
Normalnie to śluzu produkuje dużo ale ostatnio jest lekko żółte.
Ja dopiero wizytę mam za tydzień w czwartek 24.10. ale jeśli pojawi się inny kolor odrazu jadę wcześniej. Nic mi nie dolega tak po za tym siedzę w domu odpoczywam. Leki biorę.Ja to miałam wszystkie kolory tęczy A infekcji brak, no ale przy każdym niepokojący sluzie miałam pobierany wymaz
Oczekujaca123
W niektórych laboratoriach diagnostyki robią sami wymazy. Wynik miałabyś na wizytę
Ja dopiero wizytę mam za tydzień w czwartek 24.10. ale jeśli pojawi się inny kolor odrazu jadę wcześniej. Nic mi nie dolega tak po za tym siedzę w domu odpoczywam. Leki biorę.
Madlein
Kochana bez wymazu się nie obejdzie. Może być infekcja bakteryjna, a one mogą sporo narozrabiać.Dziewczyny czy któraś z Was miała takie lekkie żółte plamienie.
Normalnie to śluzu produkuje dużo ale ostatnio jest lekko żółte.
To lepiej zgłosić się do lekarza wcześniej? Jedynie w szpitalu pobierają u mnie wymaz. I to mam in mówić na co ?Kochana bez wymazu się nie obejdzie. Może być infekcja bakteryjna, a one mogą sporo narozrabiać.
Jest bezwonny i żadnych innych objawów nie mam. Jutro mój lekarz przyjmuje. Więc zadzwonię i zapytam.@gigi_ Lekko żółty śluz w ciąży jest normalny. Jeśli nie masz innych objawów (np. swędzenie), a śluz jest bezwonny, to znaczy, że nie ma co panikować.
reklama