reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Hej.. dawno mnie tu nie było . Wróciłam do pracy i zwyczajnie brak mi czasu .. pewnie niektóre z nas mnie pamiętają, tzn mnie i Maksia :) Maksik ma już 16 miesięcy, chodzi, śmieje się, próbuje mówić i jest świetnym żłobiakiem:) pozdrawiamy Was wszystkie nowe i stare forumowiczki:)Zobacz załącznik 1034224Zobacz załącznik 1034225

Jest i mój przystojniak!!! :) super wyglądacie ;) a czas leci mega szybko. Już 16miesięcy???? Wiki kończy w niedzielę pół roku i też nie wiem kiedy to minęło...

reklama
@szkala na pewno nie zaszkodzi ale może na początku warto zrobic zespół antyfosfolipidowy czyli przeciwciała antykardiolipinowe IgG i IgM beta 2-glikoproteinie IgG i IgM do tego Antykoagulant toczniowy LA i wskazniki krzepnięcia krwi

Ww.dzisiaj już zrobiłam choć był wielki dylemat czy tak jak lekarz zaleca po 6 tyg.czy przed. Zrobiłam przed i przynajmniej odszedł mi jeden stres, bo już chodziłam po ścianach. Te po 6 tyg zawsze mogę powtórzyć. Zrobimy tez cały ten pakiet poronień nawykowych z test dna. Ale tych przeciwciał antyplemnikowych nikt mi nie zalecał. Zrobiłam za to te przeciwłożyskowe.

@mohaaa spełnienia marzeń i zakopania się w niedalekiej przyszłości w pieluszkach, kupkach, zupkach i innych maluchowych sprawach. :)

@Marika92 fajny ten Twój Maksio i pięknie Wam razem. Buziaki i uściski. A jak sobie Maksio radzi z wirusami żłobkowymi? Wygrywa?

Ww.dzisiaj już zrobiłam choć był wielki dylemat czy tak jak lekarz zaleca po 6 tyg.czy przed. Zrobiłam przed i przynajmniej odszedł mi jeden stres, bo już chodziłam po ścianach. Te po 6 tyg zawsze mogę powtórzyć. Zrobimy tez cały ten pakiet poronień nawykowych z test dna. Ale tych przeciwciał antyplemnikowych nikt mi nie zalecał. Zrobiłam za to te przeciwłożyskowe.

Które to są te przeciwlozyskowe ?

reklama
Dziewczyny mam do oddania bony znizkowe na badania w invimedzie wazne do konca 2019 r - moj juz robil te badania
30% znizki na badanie rozszerzone nasienia
30% na fragmentacje DNA nasienia
30% na badanie nasienia HBA
50% na badanie AMH
30% na badanie nasienia msome

jak ktos chetny zapraszam na priv

edit
zostalo juz tylko bon na 30% znizki na badanie nasienia msome

Ostatnia edycja:
Do góry