reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

(*)(*)(*) Dla naszych Aniołków... Ja co niedziela jestem na cmentarzu u moich dzieci i za każdym razem albo płacze albo mam ochotę się rozbeczec.... Jeszcze jak widzę kolejne dochodzące groby nienarodzonych dzieci to serce pęka ...

reklama
A ja mam dziś urodziny. To chyba nie przypadek, ze dziś dzień dziecka utraconego :( a dowiedziałam się niedawno o tym, ze obchodzi się go 15.10.
Wszystkiego najlepszego na kolejny rok życia, oby był lepszy dla Ciebie niż dotychczas :) jestem przekonana że kolejne urodziny będziesz z wielkim brzuchem lub już rozpakowana z dzieckiem u boku :*

@szkala na pewno nie zaszkodzi ale może na początku warto zrobic zespół antyfosfolipidowy czyli przeciwciała antykardiolipinowe IgG i IgM beta 2-glikoproteinie IgG i IgM do tego Antykoagulant toczniowy LA i wskazniki krzepnięcia krwi

@mohaaa kochana wszystkiego najlepszego, dużo szczęścia i obyś kolejne urodziny spedzala juz z upragniony maleństwem ❤️❤️❤️

Hej.. dawno mnie tu nie było . Wróciłam do pracy i zwyczajnie brak mi czasu .. pewnie niektóre z nas mnie pamiętają, tzn mnie i Maksia :) Maksik ma już 16 miesięcy, chodzi, śmieje się, próbuje mówić i jest świetnym żłobiakiem:) pozdrawiamy Was wszystkie nowe i stare forumowiczki:)
20190922_134149.jpeg
received_2356720097916575.jpeg

reklama
Do góry