reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

(*)(*)(*) Dla naszych Aniołków... Ja co niedziela jestem na cmentarzu u moich dzieci i za każdym razem albo płacze albo mam ochotę się rozbeczec.... Jeszcze jak widzę kolejne dochodzące groby nienarodzonych dzieci to serce pęka ...

reklama
A ja mam dziś urodziny. To chyba nie przypadek, ze dziś dzień dziecka utraconego :( a dowiedziałam się niedawno o tym, ze obchodzi się go 15.10.
Wszystkiego najlepszego na kolejny rok życia, oby był lepszy dla Ciebie niż dotychczas :) jestem przekonana że kolejne urodziny będziesz z wielkim brzuchem lub już rozpakowana z dzieckiem u boku :*

@szkala na pewno nie zaszkodzi ale może na początku warto zrobic zespół antyfosfolipidowy czyli przeciwciała antykardiolipinowe IgG i IgM beta 2-glikoproteinie IgG i IgM do tego Antykoagulant toczniowy LA i wskazniki krzepnięcia krwi

@mohaaa kochana wszystkiego najlepszego, dużo szczęścia i obyś kolejne urodziny spedzala juz z upragniony maleństwem ❤️❤️❤️

Hej.. dawno mnie tu nie było . Wróciłam do pracy i zwyczajnie brak mi czasu .. pewnie niektóre z nas mnie pamiętają, tzn mnie i Maksia :) Maksik ma już 16 miesięcy, chodzi, śmieje się, próbuje mówić i jest świetnym żłobiakiem:) pozdrawiamy Was wszystkie nowe i stare forumowiczki:)
20190922_134149.jpeg
received_2356720097916575.jpeg

reklama
Do góry