Bedzie na pewno wszystko wróci do normy, chodź ja przed miesiączka też chciałam jak najszybciej już ja mieć żeby móc jak najszybciej starać się o ciążę . Mam nadzieję że ta 2 przyjdzie w terminie.Ja już jestem 5,5 tygodnia. Dzwoniłam do ginekologa i kazał czekać jeszcze tydzień. Ostatni okres miałam w czerwcu, już bym chciała, żeby było wszystko normalnie.
reklama
Wiatraki
Fanka BB :)
Cudo❤ Gratuluję!!!Dzięki to moja mała wielka dziwczynka
szkala
Właśnie z ciekawości czytałam na stronie co to jest bo nigdy o tym nie słyszałam. Czyli tobie lekarz kazał odczekać 2 cykle? Mój lekarz kazał 3 ale w poniedziałek wybieram się do niego i mam nadzieję że pozwoli mi już po tym 2
Jak się wprost go zapytałam dlaczego dwa, ze rekomendacje są różne, on coś zaczął kręcić i powiedział, że po prostu on rekomenduje dwa, by dać czas organizmowi na regenerację - był dość konkretny i asertywny. Ale nie wiem, czy go posłucham, chociaż był ze mną mąż i on pewnie będzie chciał tego przestrzegać. Słuchałaś tego Chazana?
Na razie i tak czekam na wyniki badań genetycznych i histopatologicznych no i teraz nie śpię, bo dostałam super mocnych skurczy.
Ostatnia edycja:
Aneczka85_01
Gdzie w Trojmiescie można wykonać badanie nasienia w sobotę? Tak żeby był wynik tego dnia? Invicta w Gdańsku już odpada, nie maja miejsca już invicta i invimed w Gdyni zamknięte w sobotę
Chyba nie zrobią zeby wyniki były tego samego dnia . Ja zawsze czekam ok 5 dni
Cześć dziewczyny, wiele z Was podobno ma doświadczenie z testami genetycznymi, więc proszę o pomoc. Wyszło mi nieprawidłowe MTHFR (układ hetero) i PAI-1 (układ homo). Czynnik V i II prawidłowe. Wiem, ze przy MTHFR wystarczy przyjmować zmetylowany kwas foliowy, który od 3 miesięcy już biorę, a jak to jest z tym genem PAI-1? Do lekarza jestem umówiona dopiero za jakiś czas, więc może na bazie własnych doświadczeń będziecie w stanie mi coś więcej powiedzieć.
mohaaa
5 dni? A gdzie? Bo mój mąż robił wcześniej w invimed i był tego samego dniaChyba nie zrobią zeby wyniki były tego samego dnia . Ja zawsze czekam ok 5 dni
Aneczka85_01
5 dni? A gdzie? Bo mój mąż robił wcześniej w invimed i był tego samego dnia
To tylko chyba robił podstawowe. Rozszerzone napewno nie są tego samego dnia
szkala
Hej, moze poczytaj tutaj: Link do: Gen PAI-1 – szaregeny.pl Ja bym chyba przyspieszyła wizytę, bo widzę, że czekasz na @ (żeby nie przyszła). Są tutaj dziewczyny, które więcej wiedzą, zerknij tez na starania po straconej ciąży.Cześć dziewczyny, wiele z Was podobno ma doświadczenie z testami genetycznymi, więc proszę o pomoc. Wyszło mi nieprawidłowe MTHFR (układ hetero) i PAI-1 (układ homo). Czynnik V i II prawidłowe. Wiem, ze przy MTHFR wystarczy przyjmować zmetylowany kwas foliowy, który od 3 miesięcy już biorę, a jak to jest z tym genem PAI-1? Do lekarza jestem umówiona dopiero za jakiś czas, więc może na bazie własnych doświadczeń będziecie w stanie mi coś więcej powiedzieć.
Paula919191
Mój też robił w invimedzie badanie rozszerzone nasienia z morfologią i tego samego dnia był wynik .To tylko chyba robił podstawowe. Rozszerzone napewno nie są tego samego dnia
reklama
roki_1991
Cześć dziewczyny, wiele z Was podobno ma doświadczenie z testami genetycznymi, więc proszę o pomoc. Wyszło mi nieprawidłowe MTHFR (układ hetero) i PAI-1 (układ homo). Czynnik V i II prawidłowe. Wiem, ze przy MTHFR wystarczy przyjmować zmetylowany kwas foliowy, który od 3 miesięcy już biorę, a jak to jest z tym genem PAI-1? Do lekarza jestem umówiona dopiero za jakiś czas, więc może na bazie własnych doświadczeń będziecie w stanie mi coś więcej powiedzieć.
Witaj.
Dla wielu lekarzy niestety samo pai1 nie jest wskazaniem do niczego... Ale są też bardziej kumaci, którzy na tej podstawie zaleca acard i heparyne w ciąży.