reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Mój też robił w invimedzie badanie rozszerzone nasienia z morfologią i tego samego dnia był wynik .

Kilku ginekologów mówiło mi ze w takich labo nie robią takich badan rozszerzonych tak jak w tych klinikach . Takie labo nie jest w stanie ocenić żywotności w pare godzin. Nasz wynik nasienia ma wszystkie informacje na 4 strony a4 . I jeszcze nie było szybciej wyniku niż 5 dni . Ona kiedyś mówiła ze wynik na wirusy czy bakterie w nasieniu to owszem tego samego dnia ma wynik ale reszta nie

reklama
Dziewczyny, jakiś czas temu opowiadałam swoją historię gdzie w kwietniu poroniłam w 12 tc. Dwa tygodnie temu zrobiłam test ciążowy- pozytywny. Dziś jestem na oddziale gdzie trafiłam z plamieniem. Okazało się że jest puste jajo płodowe które zaczęło się już wchłaniać.. Nie wiem co dalej, jestem załamana że znowu.mi się nie udało.. Robiłam już badania w kierunku trombofilii. Jakie powinnam zrobić w następnej kolejności? Czy któraś z Was jest z Lublina i mogłaby polecić lekarza który odpowiednio mnie pokieruje?
Badanie nasienia, tarczyca czyli tsh, ft3,ft4,anty TPO i anty TG,trombofilia i białko C i S, a badałaś może progesteron?

@Karola267 wiele dziewczyn w Lublinie chwali Adrianna Kondracka moja przyjaciółka do niej chodzi. Ponoć zna się na rzeczy. Co do badań to cały pakiet tarczycowy, zrobiłbym wirusowe typu cytomegalia, toksoplazmoza. Dodatkowo homocysteine i progesteron.

@nina_00 warto na spokojnie porozmawiać z lekarzem na ten temat. Może Twój ma inne podejście i inny sposób leczenia. Acard działa dobrze na ukrwienie macicy jest bez recepty,ale ja nie brałam póki Lekarz nie zalecił.

Ostatnia edycja:
@coco07 [emoji8][emoji8]
Screenshot_20191004-171011_Facebook.jpeg

Ja jestem w drugim cyklu, mam monitoring jak rosnie pecherzyk. Jeśli we wtorek będzie ok to działamy w tym cyklu
Bedzie na pewno wszystko wróci do normy, chodź ja przed miesiączka też chciałam jak najszybciej już ja mieć żeby móc jak najszybciej starać się o ciążę . Mam nadzieję że ta 2 przyjdzie w terminie.

Was też tak męczą mdlosci. Zaczynają się jak tylko wstanę. Owszem zjem coś przechodzą ale za 2 godziny znów się pojawiają. I cały czas coś muszę chrupnac aby przeszło. Gumy te z pregna nic nie pomagają.

reklama
Was też tak męczą mdlosci. Zaczynają się jak tylko wstanę. Owszem zjem coś przechodzą ale za 2 godziny znów się pojawiają. I cały czas coś muszę chrupnac aby przeszło. Gumy te z pregna nic nie pomagają.
Spróbuj na mdłości kuleczek homeopatycznych ipeca 9ch. Mnie tylko one pomagały [emoji846]
One są na mdłości w ciąży

Do góry