reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

@młoda1994 trzymam za Ciebie kciuki, daj sobie pomóc :*

@Takaja123, ja studiowałam na UMCSie ale w tym studium zaczęłam równolegle technika farmacji. Niestety Pani mgr na uczelni mi nie pozwoliła dokończyć :D
I teraz bawię się w księgowość, byłam na wspa, a teraz dorwalam bezpłatne kursy kwalifikacyjne i szkole policealna w cku na krochmalnej koło stocka :)

reklama
Właśnie mam.na stałe dwie choroby autoimmunologiczne przy zaostrzeniu których biorę sterydy. Jakie badania mogę zrobić żeby to potwierdzić lub wykluczyć? I najważniejsze: kied

Jakie masz choroby ? Jestem ciekawa czy tez bym dostała encorton mając przeciwciała trab i anty Tpo. Endo mówiła ze musiałabym pójść do reumatologa . Nie rozumiem tego bo przecież endo jest od tych spraw

@nnat. Obrotna dziewczyna z Ciebie :D ja od razu wiedziałam co skończę, a najśmieszniejsze jest to, że zanim zaczęłam się uczyć już wiedziałam gdzie będę pracować, tak postanowiłam i tak udało mi się zrobić :D

@Rumuneska jak się dzisiaj czujecie??
Milo ze pytasz:) wczoraj po powrocie do domu odrazu do wyra potem tylko torszke ogarnelam pokoj i godzina korków i znowu do wyra:) Jest dobrze, krzyz poboluje ale juz nie boli tak mocno, brzuch prawie w ogole tylko czasem cos zakluje. Plamien brak, za to mocniejsze niz dotychczas nudnosci i sennosc. Mocno wierze, ze bedzie okej! :)

Jakie masz choroby ? Jestem ciekawa czy tez bym dostała encorton mając przeciwciała trab i anty Tpo. Endo mówiła ze musiałabym pójść do reumatologa . Nie rozumiem tego bo przecież endo jest od tych spraw
Ja mam Hashimoto i wrzodziejące zapalenie jelita grubego. Ale tylko przy zaostrzeniu wzjg dostaje sterydy.
Endokrynolog jest od hormonów ale raczej na to nie przepiszę sterydów. Reumatolog też nie jeśli nie będziesz miała np.zapalenia stawów. Szybciej internista ci wypisze, ale on też musi mieć jakieś podstawy.

Ale nierozpedzaj się z tymi sterydami. To bardzo niszczy organizm i ciąża przy tym.jest zagrożona mimo wszystko. Jak nie ma potrzeby to dziękuję Bogu i nie bierz tego świństwa.

Widzę, że piszecie o ANA2 i 3. Robilam badania na zlecenie hematologa i tam ANA 3 granicznie dodatnia...z wynikami mialam sie pokazac we wtorek, ale odwolalam wizyte na rzecz IP z powodu tych plamien.. zobaczymy co dzis powie mi gin na te wyniki, czy nalezy sie tego obawiac

reklama
Do góry