reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Hej! Niektóre z Was mnie kojarzą.

17.09 o godzinie 00:45 przyszła na świat moja tęczowa Amelka.
Waga 3730g i 53cm długości.
Najpieksniejszy prezent jaki mogła sprawić w rocznicę straty Ignasia.
Jestem przeszczęśliwa i pewna, że Natanek i Ignaś całą ciążę czuwali nad swoją siostrzyczką. Łzy same napływają do oczu ze wzruszenia.

Więc.. zwolnił się brzuszek! [emoji3059]Zobacz załącznik 1024042Zobacz załącznik 1024043
Gratuluję!!! Amelka jest cudowna :) odpoczywaj, teraz same cudowne chwilę przed wami! :)
A braciszkowie na pewno opiekują się Wami :)

Tutaj wizyta u psychologa jest w ciągu 2 tygodni. Nie ma źle. Do psychiatry z takimi problemami i moim podejściem dostanę się z dnia na dzień.
Dobrze ze u was można szybko się dostać do takiego specjalisty. Korzystaj z tego :)
Nikt nie chce dla Ciebie źle ;) chociaż początek był trudny i było kilka zgrzytów, ale to nie ważne :) tu zawsze możesz się wygadać jeśli tylko tego potrzebujesz! I proszę nie daj sobie wmówić że jesteś bezwartościowa bo tak nie jest! :)

Hej! Niektóre z Was mnie kojarzą.

17.09 o godzinie 00:45 przyszła na świat moja tęczowa Amelka.
Waga 3730g i 53cm długości.
Najpieksniejszy prezent jaki mogła sprawić w rocznicę straty Ignasia.
Jestem przeszczęśliwa i pewna, że Natanek i Ignaś całą ciążę czuwali nad swoją siostrzyczką. Łzy same napływają do oczu ze wzruszenia.

Więc.. zwolnił się brzuszek! [emoji3059]Zobacz załącznik 1024042Zobacz załącznik 1024043
Gratuluję !!! Piękna duża cudna !! naturalnie rodziłaś ?

Gratulacje [emoji3590][emoji3590][emoji3590]

O matko, nie mogę się doczekać mojej księżniczki [emoji7]
@Fado123 jak u Ciebie? Bo Ty jakoś blisko terminu już?
Dzięki że pamiętasz :* wczoraj byłam na wizycie u Gina , powiedział że łożysko zwapnione ,ale szyjka trzyma , dobrze było by urodzić bo łożysko może nie wytrzymać ,termin na 26,09 mam się spodziewać wagi mojej małej od 3400 do 4200 jednak liczę że będzie mniej jak więcej ha ha

Gratuluję!!! Amelka jest cudowna :) odpoczywaj, teraz same cudowne chwilę przed wami! :)
A braciszkowie na pewno opiekują się Wami :)

Dobrze ze u was można szybko się dostać do takiego specjalisty. Korzystaj z tego :)
Nikt nie chce dla Ciebie źle ;) chociaż początek był trudny i było kilka zgrzytów, ale to nie ważne :) tu zawsze możesz się wygadać jeśli tylko tego potrzebujesz! I proszę nie daj sobie wmówić że jesteś bezwartościowa bo tak nie jest! :)
Mimo wszystko doradzacie staracie się a napewno nie chcecie komuś źle doradzić i doceniam to.

Dziękuję bardzo za słowa otuchy.

@młoda1994 fajnie, że zajrzałaś. Koniecznie idź do specjalisty, nie możesz tak się katować.
A co do tego jakoby problemem niepowodzeń była otyłość to krzyczeć mi się chce! Ja też pierwsze co usłyszałam to mój wiek i waga. Bzdura, otyła już byłam w ciąży z synem i jakoś donosiłam i urodziłam. Nie godzę się z tą opinią, a lekarze kiedy nie umieją inaczej na coś spojrzeć to wszystko zrzucają na wagę. Tak im wygodniej i mniej zachodu. Trzymaj się Kochana

reklama
@młoda1994 fajnie, że zajrzałaś. Koniecznie idź do specjalisty, nie możesz tak się katować.
A co do tego jakoby problemem niepowodzeń była otyłość to krzyczeć mi się chce! Ja też pierwsze co usłyszałam to mój wiek i waga. Bzdura, otyła już byłam w ciąży z synem i jakoś donosiłam i urodziłam. Nie godzę się z tą opinią, a lekarze kiedy nie umieją inaczej na coś spojrzeć to wszystko zrzucają na wagę. Tak im wygodniej i mniej zachodu. Trzymaj się Kochana
Takie samo zdanie mam jak Ty. Również uważam że otyłość nie ma nic wspólnego bo są osoby większe ode mnie i mają dzieci i żadnych strat za sobą.

A jak ktoras mi pisze ze przeszła na dietę i zaszla w ciążę i donosiła to szlak mnie trafia. Zwykły zbieg okoliczności że jakaś laska przeszła na dietę i nagle zaszła w ciążę. To moje pytanie brzmi jakim sposobem kobiety zachodzą w ciążę warzac ponad 100kg? Dobrze ze chociaż Ty mnie rozumiesz w sensie z większych kobiet. Od początku powtarzasz że waga nie jest tu żadnym powodem. I ja też tak uważam. Z resztą jesteś żywym przykładem że większe kobiety mają prawo do bycia rodzicem.

Do góry