Anuś 2204
Zaangażowana w BB
proszę tu kochane pisać co się dzieje jak wam idą staranka[emoji1787]I ja chyba tez październik/listopad. @Takaja123 z tego co pamietam tez będzie dobrze dziewczyny
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
proszę tu kochane pisać co się dzieje jak wam idą staranka[emoji1787]I ja chyba tez październik/listopad. @Takaja123 z tego co pamietam tez będzie dobrze dziewczyny
Najważniejsze że bierzesz kwas zmetylowany. Zobacz zbije się I chyba długo nie będziesz czekała.biore pregna start, tak zalecil lekarz po tym jak wyszla mi mutacja mthfr.. wczesniej bralam prenatal
To chyba przez księżyc, wlasnie od kilku dni [emoji16]Najważniejsze że bierzesz kwas zmetylowany. Zobacz zbije się I chyba długo nie będziesz czekała.
Ja w tamtym roku robiłam badanie pi stracie i miałam 7.49 Ale już wtedy brałam prenatal uno.
Teraz nie robiłam. Chociaż zastanawiam się czy nie powtórzyć badania.
Też tak macie dziewczyny że budzicie się w nocy i nie możecie spać. Mam tak od kilku dni i budzę się po kilka razy w nocy.
To wygląda na to że starania zaczniemy razem bo ja też mysle o grudniu@mohaaa ja to bardziej nastawiam się na grudzień jeśli chodzi o starania.
Też tak miałam na początku, chyba ze strachu [emoji846] ale potem przeszłoNajważniejsze że bierzesz kwas zmetylowany. Zobacz zbije się I chyba długo nie będziesz czekała.
Ja w tamtym roku robiłam badanie pi stracie i miałam 7.49 Ale już wtedy brałam prenatal uno.
Też tak macie dziewczyny że budzicie się w nocy i nie możecie spać. Mam tak od kilku dni i budzę się po kilka razy w nocy.
Kiedys mialam gorsza homocysteine bo cos ponad 20, od tego czasu bralam prenatal duo i kontrolnie wyszla 6,6. Kiedy po poronieniu wyszlo mthfr gin kazal zmienic prenatal duo na pregne start bo podobno lepsza... wiec bardzo mnie zdziwil taki wynik, widocznie mi nie sluzy. Dzis kupuje sam zmetylowany i oby bylo dobrze...Najważniejsze że bierzesz kwas zmetylowany. Zobacz zbije się I chyba długo nie będziesz czekała.
Typowo ciążowe z kodem B? Czy zwykłe L4? No widać niektórzy się zdarzają.
Sama nigdy nie prosiłam na takim etapie, ale wiem że dziewczyny kombinują z rodzinnym.
To samo mi lekarz powiedział że jak pojawi się pęcherzyki ale jak bardzo chce to dostanę zwolnienie.Ja tez dostałam z kodem B w 4 tyg jak był pęcherzyk
Mam nadzieje ze bedzie okej! w kgorym dc mialas te ok 165? Wizyte masz w czwartekndobrze kojarze? Bedziemy razem wizytowacJa jedynie się obawiam za ta moja beta może spaść niżej i nici z dzidzi.