reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Zaczelam plamic na brazowo [emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24] siedze w pracy... nie wiem co robic. Mam ze soba dupka, wzielam 3tabl naraz bo w pierwszej ciazy tak zalecil lekarz w przypadku plamien... [emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24]

Zaczelam plamic na brazowo [emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24] siedze w pracy... nie wiem co robic. Mam ze soba dupka, wzielam 3tabl naraz bo w pierwszej ciazy tak zalecil lekarz w przypadku plamien... [emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24]

Może jakiś krwiaczek ? Ja tak miałam ze dostałam takiego krwawienia taka brązowa krwią i trochę czerwona , poleciałam na IP i był krwiak

Brązowe plamienia to może być jakaś stara krew, a boli Cię brzuch? Jest żywa krew czy tylko te brązowe plamienia ? Ja bym pojechała na ip, ja mialam brązowe Ale potem bolal mnie dodatkowo brzuch, nie martw się kochana musisz być dobrej mysli [emoji8][emoji8]

Najważniejsze że bierzesz kwas zmetylowany. Zobacz zbije się I chyba długo nie będziesz czekała.
Ja w tamtym roku robiłam badanie pi stracie i miałam 7.49 Ale już wtedy brałam prenatal uno.
Teraz nie robiłam. Chociaż zastanawiam się czy nie powtórzyć badania.

Też tak macie dziewczyny że budzicie się w nocy i nie możecie spać. Mam tak od kilku dni i budzę się po kilka razy w nocy.
Ja też się budzę często w nocy. [emoji14]
Kochana, nie możesz się zwolnić, wyjść z pracy?? Pojedz na IP będziesz wszystko wiedziała, A plamienia nie muszą oznaczać nic złego :*

dzwonilam do przychodni gdzie wczesniej chodzilam do gin ale powiedzialy ze niema szans zeby mnie przyjeli dzis. W dr Janosz mam w czwartek..
Tylko brazowe, brzuch raczej nie ale w krzyzu boli mocno z promieniowaniem do posladkow. Wczoraj tez tak bolalo ale myslalam ze od krzesla w pracy bo pracuje przy komputerze... Koncze o 14.30 niema szans sie zwolnic wczesniej.. :( chyba pojade prosto na ip

dzwonilam do przychodni gdzie wczesniej chodzilam do gin ale powiedzialy ze niema szans zeby mnie przyjeli dzis. W dr Janosz mam w czwartek..
Tylko brazowe, brzuch raczej nie ale w krzyzu boli mocno z promieniowaniem do posladkow. Wczoraj tez tak bolalo ale myslalam ze od krzesla w pracy bo pracuje przy komputerze... Koncze o 14.30 niema szans sie zwolnic wczesniej.. :( chyba pojade prosto na ip
trzymam kciuki zeby wszystko byllo ok a plamienie to tylko straszenie
wez moze jeszcze nospe to nie zaszkodzi ...

reklama
Do góry