reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Właśnie miałam pytać czy to po 48h??? Bo mega dużo ;) może bliźniaki tam sobie siedzą :)
Tak!!! 48h i też jestem w szoku!! Hahaha, to byłoby chyba już zbyt piękne gdyby to były bliźniaki :D
W sumie to ja znam się tyle, żeby porównać z normami z labo :D ale przyznam się że odniosłam Twoje wyniki do swoich ;) mówi się, że przyrost powinien być przynajmniej 66% w 48h. Masz tyle? Masz, więc myślę, że nic tylko się cieszyć :)
Kochana, 66%??
To jest 169% przyrost! Dlatego pytam czy nie za duży?? :D
Ale za dużo być nie może przecież, prawda? :D

Tak!!! 48h i też jestem w szoku!! Hahaha, to byłoby chyba już zbyt piękne gdyby to były bliźniaki :DKochana, 66%??
Ja miałam około 85% bodajże... Może tak jak Roki wspomniała będzie podwójne szczęście ;)

Tak!!! 48h i też jestem w szoku!! Hahaha, to byłoby chyba już zbyt piękne gdyby to były bliźniaki :DKochana, 66%??
Przyrost elegancki. Ja robiłam dwa razy i pierwszy miałam 196% a drugi 220%. Na początku ta beta szybko się podwaja [emoji16] czekamy na wizytę i pierwsze foty

Ja miałam 317 a po 48h jakoś 780 więc też był sporo większy niż 100% A dzidzia jest jedna [emoji4] . Piękny przyrost, życzę Ci spokojnej ciąży [emoji8]
Przyrost elegancki. Ja robiłam dwa razy i pierwszy miałam 196% a drugi 220%. Na początku ta beta szybko się podwaja [emoji16] czekamy na wizytę i pierwsze foty
Z każdej ilości będę się cieszyć byle zdrowe i silne maleństwo było :) [emoji3590]
@Lu_cy czyli zabobony o tym dużym przyroscie że na bliźniaki :D obalasz mity!

Już niedługo mam nadzieję się pochwalić zdjęciem Okruszka :)

@nnat. też pomyślałam o ciąży mnogiej :-) :)

W sumie może faktycznie przy 1000 sam pęcherzyk. Jak roniłam to lekarka w szpitalu coś tam liczyła i stwierdziła, że powinno już być "coś" u mnie widać. Niestety było pusto. Najwyraźniej ta beta miała już tendencję spadkową, bo w szpitalu wynik wyszedł mi już 0,26.

reklama
@nnat. też pomyślałam o ciąży mnogiej :-) :)

W sumie może faktycznie przy 1000 sam pęcherzyk. Jak roniłam to lekarka w szpitalu coś tam liczyła i stwierdziła, że powinno już być "coś" u mnie widać. Niestety było pusto. Najwyraźniej ta beta miała już tendencję spadkową, bo w szpitalu wynik wyszedł mi już 0,26.
Kurcze dużo osób u mnie prognozuje dublecik, ciekawa jestem bardzo co i kto tam siedzi w brzuchu [emoji6] wizytę będę miała w 6+1 więc może już akurat będzie serduszko... [emoji6]

Wydaje mi się że czytałam że od około 1000 pojawia się cokolwiek na usg, więc też obstawiam że to sam pęcherzyk. [emoji6]

Do góry