reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Dzięki dziewczyny :) ❤ My mieliśmy przerwę 2-miesięczna :o moj mąż pracuje za granica, w Ameryce Południowej. Teraz sobie myśle, ze może faktycznie trzeba było poczekać z tym badaniem. W sensie najpierw kilka razy współżyć, potem dopiero pójść na badanie :/
No właśnie więc nie ma się co łamać ,uspokój męża ,bo jeśli miał przerwę dłuższą niż tydzień ,nie ważne czy sex czy jakby sam sobie zrobił ;) to plemniki wyjdą do niczego

reklama
No właśnie więc nie ma się co łamać ,uspokój męża ,bo jeśli miał przerwę dłuższą niż tydzień ,nie ważne czy sex czy jakby sam sobie zrobił ;) to plemniki wyjdą do niczego
Haha miał, twierdzi, ze nieco ponad 2 tyg :oops: także tego... jeszcze dodatkowo tyle stresu było ostatnio. Dobrze, ze chociaż tu mogę o tym napisać, bo nikomu jeszcze nie mówiliśmy

Haha miał, twierdzi, ze nieco ponad 2 tyg :oops: także tego... jeszcze dodatkowo tyle stresu było ostatnio. Dobrze, ze chociaż tu mogę o tym napisać, bo nikomu jeszcze nie mówiliśmy
Więc najlepiej te drugie badania z zalecana wstrzemierzliwoscia. :). Można też powtórzyć badania i zobaczyć różnicę.

No to skoro tak długa przerwa to wynik w ogóle nie dziwi ,plemniki nie miały szans być silne i zdrowe ;) najlepiej byłoby powtórzyć ,ale zrobić to już jak należy czyli sex lub masturbacja 3 dni i badanie ,a suplementy można już mężowi podstawić , to nie zaszkodzi ;)

@mohaaa No to być może się wyjaśniło... rzeczywiście to jest ważne, szkoda ze nie doczytaliscie :( Tak jak dziewczyny pisza, najpierw przytulanki (lub mąż sam) i za 3 dni powtórzyć badanie;)

Ostatnia edycja:
No to skoro tak długa przerwa to wynik w ogóle nie dziwi ,plemniki nie miały szans być silne i zdrowe ;) najlepiej byłoby powtórzyć ,ale zrobić to już jak należy czyli sex lub masturbacja 3 dni i badanie ,a suplementy można już mężowi podstawić , to nie zaszkodzi ;)
Dziękuje ❤️ A myślisz, ze po tak długiej przerwie wystarczy 2 razy bara bara i potem powtórzyć badanie, czy lepiej odczekać dłużej?

Dzięki dziewczyny :) ❤ My mieliśmy przerwę 2-miesięczna :o moj mąż pracuje za granica, w Ameryce Południowej. Teraz sobie myśle, ze może faktycznie trzeba było poczekać z tym badaniem. W sensie najpierw kilka razy współżyć, potem dopiero pójść na badanie :/
Zdecydowanie powodem mogło być to że nie było wedlug zaleceń. Musi być przerwa tak jak dziewczyny pisza ale też wcześniej musi myć przed tą krótka przerwa sex. To mogło zepsuć wynik sądzę. I nie zamartwiaj się nie ma rzeczy niemożliwych ;)

Dziękuje ❤ A myślisz, ze po tak długiej przerwie wystarczy 2 razy bara bara i potem powtórzyć badanie, czy lepiej odczekać dłużej?
hm znawcą nie jestem ;) ale wiem że one są na bieżąco produkowane ,więc sądzę że powinno wystarczyć ,ale można dzwoniąc jak się umawiasz zapytać

reklama
@COCO jak u cb samopoczucie?
Padam, padam i jeszcze raz padam :( Żałuje ze wróciłam do tek pracy bo jestem wykończona. Cały tydzień wracałam z pracy i spałam. Dziś tez, plus teściowa przyjeżdża jutro na tydzień i ogarniamy z mężem mieszkanie.. muszę robić przerwy bo tak się mecze, nogi mam spuchnięte .. niedobrze mi:oops: bardzo zle znoszę te upały jak coś muszę robić. Gdybym leżała i spała cały dzień, byłoby super...
No to pomarudzilam za wszystkie czasy :shocked2:
A u ciebie jak? Mam nadzieje, ze znacznie lepiej niż u mnie ☺️

Do góry