NadziejawPanu
Zaciekawiona BB
Mam wyniki części badań. Jeszcze czekam na dwa wyniki. Glukoza 80, insulina 8, testosteron 16 przy normie od 12 do 60, witamina d3 75. Poprawiło się. 6 czerwca mam wizytę z wynikami i będę mieć cytologię. Jak dostanę kolejny okres, to mam się umówić na HSG. Mam panią ginekolog i doktora z kliniki, który jest rzeczowy. @ mam bez luteiny, przychodzą ładnie, ale nie są bardzo obfite (są skrzepy), ale ich charakter nieco się różni od tych @ sprzed zabiegu. Doktor od razu na pierwszej wizycie kazał zrobić hsg i jeszcze kilka badań. Powiedział: przede wszystkim musimy sprawdzić, czy nie porobiły się jakieś zrosty, bo po takich zabiegach lubią się robić. Oczywiście mam nadzieję, że ich nie będę mieć.@coco07 wcale Ci się nie dziwię, weź l4 od rodzinnej myślę, że nie będzie problemu, a później z ginem ustalisz co dalej. najważniejsze żebyś się nie stresowala niepotrzebnie i przemeczala a jak mąż zareagował na pozytywny test?
@NadziejawPanu witaj kochana co tam i Ciebie? Kiedy masz te badania? Jak u Ciebie wyglądają cykle? Sama teraz mam wydłużone cykle ale @ normalnie przychodzi i dałaś do myślenia tym, że mogą być zrosty. Miłego dnia i trzymam kciuki również za Ciebie my w podobnym czasie zaczelysmy starania i troszkę się to ciągnie ale w końcu musi i nam się udać
Ostatnia edycja: