Psiara1996
Fanka BB :)
2x100, wizyta dopiero 23A ile bierzesz luteiny? I kiedy masz lekarza, może wizyta Cię trochę uspokoi :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
2x100, wizyta dopiero 23A ile bierzesz luteiny? I kiedy masz lekarza, może wizyta Cię trochę uspokoi :-)
Może powinnaś brać więcej, ale to musiałabyś uzgodnić z lekarzem. Ja brałam 3x100. To wizyta tak jak ja po świętach :-)2x100, wizyta dopiero 23
To na pewno każdy organizm jest inny. Tylko u mnie ból piersi ustał, jak jeszcze nie wiedziałam, że ciąża obumarła. Wszyscy mówili, że to normalne, że piersi raz bolą, raz nie, ale niestety u mnie było to przepowiednią czegoś złego. Potem piersi nie bolały mnie wcale a tu po ponad dwóch tygodniach ten ból i to w jednej piersi i tak mnie, to trochę martwi a wizytę mam dopiero na początku maja. Ech my kobiety, to się mamy.Każdy organizm inaczej zareaguje. W ciążach straconych na dalszym etapie II trymestru pojawia się normalna laktacja. Ja straciłam dość wcześnie ciążę i niby zaraz miała być normalna miesiączka, a tu bite 6 tygodni czekałam jak w połogu. Też bałam się, że będę miała wyciek siary, ale tego organizm mi oszczędził.
Współczuję. Który tydzień?Ja mam ciaze obumarlą niedlugo szpital. Czulam podbrzusze jak macica sie powiększa, mdlosci, wech wyostrzony, piersi podobnie jak u Ciebie, zadnych plamien i krwawien do dzis. Tobie Życzę pomyślności i zeby wszystko sie udało Inne dziewczyny krwawia i ciaze donosza. Nie ma reguły kazdy organizm jest inny.
Dziewczyny trzymam kciuki za "świąteczne prezenty od zajączka" w postaci dwóch kresek
U mnie leci 10tydzien a dalej za każdym razem idąc do toalety sprawdzam czy nie ma krwi... Ot schizy po poronieniu.... Może mi to w końcu przyjedzie
Ja w czw mam sie zgłosić w szpitalu jak do tego dnia nic sie nie zacznie. Tez pewnie zabieg bo później święta jak coś bedzie mocniej to kiepski czas na szpital w święta.
Dziewczyny czy u którejś z Was bóle od początku ciąży plus plamienia zwiastowały późniejsze poronienie? Dziś 10 tydz (9+1) a ja nadal mam co jakiś czas bóle okresowe, kłucia, ogólnie dziwne bóle ciężko określić. Oprócz tego co kilka dni plamię.. Oprócz tego z dobrych objawów mdłości, zachcianki
Antoś nadal w brzuszku. Zaprzyjaźniam się z piłką i tak sobie skacze pół dnia jutro mam wizytę to zobaczymy co się tam dzieje...ale obstawiam poród na same święta albo i po
@Psiara1996 ja plamiłam od 4 do 10 tc. W sumie to nie wiadomo dlaczego. Dzisiaj 38+2 tc Kiedy masz wizytę?
Racja homo jest gorsza wersja. Heterozygotyczna lepsza. Chyba wcześniej coś namieszalam ☺@Charlotte21 właśnie też tak czytałam, że ta homo jest gorsza wersja jak mówi @coco07 czyli mthfr mam lepsza zaś PAI gorsza. Może któraś podpowie jak to interpretować?
Każda mutacja jest inna. Załączam zdjęcie moich wyników. Tak jest rozgraniczenie na poszczególne mutacje jak znajdę artykuł który mówił o poszczególnych mutacjach to wrzucę.Nie mam pewności czy pai jest podobne do Leiden, ale ja mam Leiden układ heterozygotyczny i mi pani genetyk powiedziała, ze mam lepsza wersje tej mutacji Mam mniejsze ryzyko wystąpienia choroby zakrzepowej niż w układzie homo...