reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

@martakratkastara oj, dziękuję. :)Staram się tego dobrego ducha go nie tracić, chociaż jak na małą patrzę i przychodzi mi do głowy co jeszcze musi przejść to wesoło nie jest, ale damy radę. Jak ona znajduje w sobie tyle cierpliwości i nie marudzi za bardzo w trakcie tych wszystkich badań, wizyt to ja też muszę mieć siłę, żeby miała z czego ją czerpać.
A widać, że Twój syneczek to taka mała pocieszka. :yes:Niech pięknie rośnie i się rozwija. A starszy brat? zadowolony? Opiekuje się braciszkiem?

@roki_1991 wiedziałam, że kokardki. :)Tyle czekałaś. Będzie dobrze. Nie bój się. Dasz radę. Będziesz w końcu miała swój ukochany skarb. A wyprawka już gotowa?

@Loli05 może nie męcz się tymi testami. :unsure: One faktycznie są bardzo przykre. Może lepiej co jakieś 7-10 dni betę strzelić. Cyferki (przynajmniej na mnie) działają mniej emocjonalnie.

@Marika92 aaa słodziak słodziakowy. :)

@Cleopatra_83 czas leci, już prawie 7 kg do dźwigania. A co u Ciebie?

reklama
@martakratkastara oj, dziękuję. :)Staram się tego dobrego ducha go nie tracić, chociaż jak na małą patrzę i przychodzi mi do głowy co jeszcze musi przejść to wesoło nie jest, ale damy radę. Jak ona znajduje w sobie tyle cierpliwości i nie marudzi za bardzo w trakcie tych wszystkich badań, wizyt to ja też muszę mieć siłę, żeby miała z czego ją czerpać.
A widać, że Twój syneczek to taka mała pocieszka. :yes:Niech pięknie rośnie i się rozwija. A starszy brat? zadowolony? Opiekuje się braciszkiem?

@roki_1991 wiedziałam, że kokardki. :)Tyle czekałaś. Będzie dobrze. Nie bój się. Dasz radę. Będziesz w końcu miała swój ukochany skarb. A wyprawka już gotowa?

@Loli05 może nie męcz się tymi testami. :unsure: One faktycznie są bardzo przykre. Może lepiej co jakieś 7-10 dni betę strzelić. Cyferki (przynajmniej na mnie) działają mniej emocjonalnie.

Oj leci czas leci, nie wiem nawet kiedy. U nas już 4 miesiące i 4 kg do dźwigania [emoji4]

@ivvonka jeszcze tylko potrzebuje koszule do szpitala, laktator i dostawke do łóżka. Dwie pierwsze rzeczy zamawiam w niedzielę a dostawke albo od koleżanki albo będę musiała jeszcze kupić. Reszta gotowa, wyprana i ułożona w szafie ;)

Dzielna tą Twoją Ala :) Ma to po mamie :) Starszy brat na początku strasznie się bał Mateuszka, A teraz w ogień by za nim skoczył:) Rozsmiesza go i zagaduje, tylko jeszcze trochę się boi brać to na ręce :) Zero zazdrości z Jego strony ;) Dzieciaki mi wyszły cudowne :)

Destino kochana, pamiętam Twoje wsparcie, które na początku było dla mnie na prawdę niezastąpione. Pamiętam chyba największą panikę jak spadł mi progesteron z 30 na 15. Wtedy to właśnie Ty najbardziej podniosłas mnie na duchu :)

Tak dziewczyny, zostało teoretycznie 5 tygodni ;) strach jest coraz większy jak to wszystko będzie, chcialabym już być po i moc tulic wiktorie całą i zdrową ;)
O kurka to juz za chwile :) jak zleciało :)

U nas potwierdzona hipotrofia :/ dziecko od 2 tyg prawie nic nie przybralo, mamy 1.600 i czekamy na dalszy rozwoj wydarzen z racji ze przeplywy sa jeszcze prawidlowe.

reklama
Do góry