@takaja12
Hej daaawno się nie odzywałam, ale chciałam napisać ku pokrzepieniu, przynajmniej niektórych, serc. Jestem nadal w trzypaku a na liczniku dziś 35+1 tc
szyjka trzyma się na samej luteinie ( zaczęła się skracać, gdy leczyłam infekcje i brałam luteinę doustną, ale na szczęście po powrocie do luteiny dopochwowej, powróciła do pierwotnej długości ok. 3,5 cm), czym jestem pozytywnie zszokowana. Dziewczynki mają się dobrze, ułożone póki co głowami do dołu, więc pomimo pierwszego CC, będziemy próbować porodu SN
tydzień temu odstawiłam acard i luteinę. Brzuch ogromny, każda pozycja niewygodna, ciężko złapać oddech, no i cukrzyca ciążowa się przyplątała (na szczęście dieta wystarcza)... modliłam się, by dotrwać do lutego chociaż a tu niespodzianka
zaraz 9 miesiąc zaczynamy a dziewczynki w brzuchu więc czekamy... jeśli do 8 kwietnia same nie będą chciały wyjść idę do szpitala i będą wywoływać... trzymajcie kciuki, ja za Was również trzymam i pozdrawiam &&&&&
@Oczekujaca123 mocno trzymam kciuki &&&&&&& mi brzuch twardnieje bardzo często od ok. 30 tc, wręcz czasem uniemożliwia chodzenie, ale jakoś się trzymamy ...