reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Dziewczyny odebrałam dziś wynik bety. Beta z piątku 46mIU, dziś 296 mIU. Trzymajcie kciuki żeby wszystko szło dobrze dalej :) byłam u lekarza z wynikami,przyjmie mnie w środę na wizytę i dostane wtedy też heparynę raczej.

Super super :):D trzymam kciuki żeby cały czas tak ładnie rosła ;)

My zaczelismy starania po poronieniu po 2 miesiaczce, ale nic. (1cykl staran w lutym, po poronieniu) Mam nadzieje, ze w kwieniu sie uda, bo maz zagranicą. Strasznie przejelam sie tym, co nam sie przydarzylsm. Boje sie, ze przez psychike zabolkuje sie i nigdy nis zajde w ciaze. Ale jak tu nie myslec...

@Paula919191 myśl pozytywnie, a my tu wszystkie trzymamy mocno kciuki i kibicujemy z całego serca ❤️

@Pietruszka29 kochana nie załamuje się. U nas też niedługo zaswieci słońce zobaczysz. Jestem właśnie po biochemicznej i na początku płacz ale to mi dało nadzieję, że może teraz zaskoczy i wszystko potoczy się lepiej. Głowa do góry i łap od @Paula919191 fluidy i od reszty dziewczyn, niedługo zwolni się kilka brzuszków to przejmiemy ❤️❤️❤️❤️

@kb.karola90 oooo to widać, że Antos to silny chłopak :) niedługo będziesz mogła go tulic w ramionach i opowiadać jak to kopal mamusie będąc jeszcze w brzuszku ❤️

@Oczekujaca123 kochana cały czas o Was pamiętam i jestem z Tobą całym sercem. Mam nadzieję, że troszkę sytuacja uspokoiła się. Tule Cię ❤️

@Dzoana88 a jak tam u Ciebie?

@Jivka jak tam wakacje? :)

reklama
Do góry