reklama
Takaja123
Fanka BB :)
@annkow111 kochana jakbym czytała o sobie. A po tej biochemicznej nie było łatwiej zajść? Ja się na to nastawiam trochę. Bo coś niby poszło ale bez efektu. Wydaje mi się, że i Acard i oeparol troszkę pomógł. Chociaż mąż powiedział, że też miał w tym swój udział może spróbuj właśnie brać Acard i oeparol?
@kb.karola90 staram się myśleć pozytywnie. Jak @ minie to zacznę znowu starania. Oby teraz owocnie. A jak tam u Ciebie? Jak Antos kopie mocno?
@kb.karola90 staram się myśleć pozytywnie. Jak @ minie to zacznę znowu starania. Oby teraz owocnie. A jak tam u Ciebie? Jak Antos kopie mocno?
Lu_cy
Wiem co czujesz bo też tak często miałam. Jeszcze czasem teksty w pracy ciesz się bo nie masz jeszcze dzieci. Albo pokazywanie filmików na dzień mamy. Koszmar@Lu_cy wiem ze nie można ale dzisiaj jest mi tak ciężko. Czuje jednocześnie złość i przykrość. Moj mąż też bierze jakieś witaminy polecane w aptece na płodność. Póki co nie robił badania ale juz powaznie sie nad tym zastanawiam
My sobie daliśmy pół roku. Powiedziałam mężowi że ja latam ciągle po lekarzach, robię badania i próbuje wyjść z wynikami na prostą to on też musi się zbadac, żeby była pewność. Dla faceta takie badanie jest ciężkie, ale lepiej od razu pewne rzeczy wykluczyć zamiast czekać np ten rok.
kb.karola90
Ciesze się ze tak do tego podchodzisz, wiem ze jest Ci ciężko ale Twoje podejście naprawdę bardzo mi się podoba i bardzo w Ciebie wierzę Antoś kopie coraz mocniej, wyciąga się, przepycha itd w nocy z soboty na niedzielę wyłam z bólu ale dosłownie siedziałam i płakałam. Antek wcisnął mi się w pachwine i chyba ucisnal mi jakiś nerw...ból nie do opisania od podbrzusza po kolano. Myślałam że mi nogę rozrywa. Nic nie pomagało. Nie mogłam wstać z łóżka i prawie się posikałam. Także wczoraj cały dzień był do niczego bo praktycznie cała noc nie przesapana. Przesiedziałam pół dnia na fotelu i trochę się Książę przesunął i trochę ból odpuścił ale naprawdę najgorsze mu wrogowi nie życzę takiego bólu, w pewnym momencie chciałam wszystkich budzić i jechać na IP bo juz sama nie wiedziałam co to jest.@annkow111 kochana jakbym czytała o sobie. A po tej biochemicznej nie było łatwiej zajść? Ja się na to nastawiam trochę. Bo coś niby poszło ale bez efektu. Wydaje mi się, że i Acard i oeparol troszkę pomógł. Chociaż mąż powiedział, że też miał w tym swój udział może spróbuj właśnie brać Acard i oeparol?
annkow111
@Takaja123. No mnie niestety nie. Biochemiczna miałam dwa cykle temu i po niej ciągle biały test Może u Ciebie bedzie inaczej i zaraz zobaczysz 2 kreski ale tym razem na całe 9 miesięcy! Acard biore od miesiąca i w sumie teraz mam pierwszy cykl z nim ale pewnie bezowocny bo nie czuje żebym była w ciąży. Jak dostanę @ to tez zacznę brac oeparol
Witajcie dziewczyny. Dużo tutaj osób pisze i nie nadrobilam was wszystkich
Doczytałam @Takaja123 I bardzo mi przykro z tego powodu ale trzeba myśleć pozytywnie.
U mnie nic się nie dzieje. Oprócz tego że @ mi się spóźnia ale zaznaczam że w ciąży nie jestem bo po ostatniej stymulacji dostałam normalnie @. Czekam do 15 marca jeśli nie dostanę będę musiała odwiedzić lekarza ale w 100% prolaktyna podskoczyla mi do góry i wszystko zablokowała.
Planowaną kolejna stymulacja ale dopiero na kwiecień tak więc jest pozytywnie na ten miesiąc nastawiona
Doczytałam @Takaja123 I bardzo mi przykro z tego powodu ale trzeba myśleć pozytywnie.
U mnie nic się nie dzieje. Oprócz tego że @ mi się spóźnia ale zaznaczam że w ciąży nie jestem bo po ostatniej stymulacji dostałam normalnie @. Czekam do 15 marca jeśli nie dostanę będę musiała odwiedzić lekarza ale w 100% prolaktyna podskoczyla mi do góry i wszystko zablokowała.
Planowaną kolejna stymulacja ale dopiero na kwiecień tak więc jest pozytywnie na ten miesiąc nastawiona
Tutti_frutti_by-Iga
@Oczekujaca123 jestem z wami! Musi byc dobrze! Sily i nadzieji
reklama
Paula919191
Dziewczyny odebrałam dziś wynik bety. Beta z piątku 46mIU, dziś 296 mIU. Trzymajcie kciuki żeby wszystko szło dobrze dalej byłam u lekarza z wynikami,przyjmie mnie w środę na wizytę i dostane wtedy też heparynę raczej.