reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

@Lu_cy wiem ze nie można ale dzisiaj jest mi tak ciężko. Czuje jednocześnie złość i przykrość. Moj mąż też bierze jakieś witaminy polecane w aptece na płodność. Póki co nie robił badania ale juz powaznie sie nad tym zastanawiam

reklama
@annkow111 kochana jakbym czytała o sobie. A po tej biochemicznej nie było łatwiej zajść? Ja się na to nastawiam trochę. Bo coś niby poszło ale bez efektu. Wydaje mi się, że i Acard i oeparol troszkę pomógł. Chociaż mąż powiedział, że też miał w tym swój udział :D może spróbuj właśnie brać Acard i oeparol?

@kb.karola90 staram się myśleć pozytywnie. Jak @ minie to zacznę znowu starania. Oby teraz owocnie. A jak tam u Ciebie? Jak Antos kopie mocno? :)

@Lu_cy wiem ze nie można ale dzisiaj jest mi tak ciężko. Czuje jednocześnie złość i przykrość. Moj mąż też bierze jakieś witaminy polecane w aptece na płodność. Póki co nie robił badania ale juz powaznie sie nad tym zastanawiam
Wiem co czujesz bo też tak często miałam. Jeszcze czasem teksty w pracy ciesz się bo nie masz jeszcze dzieci. Albo pokazywanie filmików na dzień mamy. Koszmar
My sobie daliśmy pół roku. Powiedziałam mężowi że ja latam ciągle po lekarzach, robię badania i próbuje wyjść z wynikami na prostą to on też musi się zbadac, żeby była pewność. Dla faceta takie badanie jest ciężkie, ale lepiej od razu pewne rzeczy wykluczyć zamiast czekać np ten rok.

@annkow111 kochana jakbym czytała o sobie. A po tej biochemicznej nie było łatwiej zajść? Ja się na to nastawiam trochę. Bo coś niby poszło ale bez efektu. Wydaje mi się, że i Acard i oeparol troszkę pomógł. Chociaż mąż powiedział, że też miał w tym swój udział :D może spróbuj właśnie brać Acard i oeparol?

@kb.karola90 staram się myśleć pozytywnie. Jak @ minie to zacznę znowu starania. Oby teraz owocnie. A jak tam u Ciebie? Jak Antos kopie mocno? :)
Ciesze się ze tak do tego podchodzisz, wiem ze jest Ci ciężko ale Twoje podejście naprawdę bardzo mi się podoba i bardzo w Ciebie wierzę :) Antoś kopie coraz mocniej, wyciąga się, przepycha itd :) w nocy z soboty na niedzielę wyłam z bólu ale dosłownie siedziałam i płakałam. Antek wcisnął mi się w pachwine i chyba ucisnal mi jakiś nerw...ból nie do opisania od podbrzusza po kolano. Myślałam że mi nogę rozrywa. Nic nie pomagało. Nie mogłam wstać z łóżka i prawie się posikałam. Także wczoraj cały dzień był do niczego bo praktycznie cała noc nie przesapana. Przesiedziałam pół dnia na fotelu i trochę się Książę przesunął i trochę ból odpuścił :) ale naprawdę najgorsze mu wrogowi nie życzę takiego bólu, w pewnym momencie chciałam wszystkich budzić i jechać na IP bo juz sama nie wiedziałam co to jest.

@Takaja123. No mnie niestety nie. Biochemiczna miałam dwa cykle temu i po niej ciągle biały test :( Może u Ciebie bedzie inaczej i zaraz zobaczysz 2 kreski ale tym razem na całe 9 miesięcy! Acard biore od miesiąca i w sumie teraz mam pierwszy cykl z nim ale pewnie bezowocny bo nie czuje żebym była w ciąży. Jak dostanę @ to tez zacznę brac oeparol

Ja mialam biohem.w wrzesniu lub pazdzierniku,i w styczniu zaskoczylo.teraz mam nadzieje ze po lyzeczkowaniu tez co sie ruszy szybciej,moze te hormony oglupieja czy cos

Witajcie dziewczyny. Dużo tutaj osób pisze i nie nadrobilam was wszystkich
Doczytałam @Takaja123 I bardzo mi przykro z tego powodu ale trzeba myśleć pozytywnie.
U mnie nic się nie dzieje. Oprócz tego że @ mi się spóźnia ale zaznaczam że w ciąży nie jestem bo po ostatniej stymulacji dostałam normalnie @. Czekam do 15 marca jeśli nie dostanę będę musiała odwiedzić lekarza ale w 100% prolaktyna podskoczyla mi do góry i wszystko zablokowała.
Planowaną kolejna stymulacja ale dopiero na kwiecień tak więc jest pozytywnie na ten miesiąc nastawiona

reklama
Do góry