reklama
Będzie dobrze. Zobaczysz czas sam pokaże Ci jak czerpać co najlepsze z życia i szczęście przyjdzie nie spodziewanie do nasZazdroszczę Wam takiego podejścia na luzie Ale może dzięki Wam też tak zacznę podchodzić do starań
@Takaja123 dobre pytanie. Też zawsze się zastanawiałam, czy odstawić czy jednak brak do końca tych 10 dni. Ja zawsze odstawiałam, chociaż nie wiem czy dobrze. Po prostu nie widziałam sensu skoro przyszła @. Co do wiesiołka to staram się brać 3x1. Mówię staram, bo zdarza mi się zapomnieć. Ovarin zaś pomaga w utrzymaniu prwidłowej gospodarki hormonalnej.
@Destino kocham Cię za Twoje podejście, optymizm, którym zarażasz. Jesteś bardzo pozytywną osobą, nigdy nie narzekasz, nawet jak jest Ci Ciężko. Po prostu Ciė uwielbiam.
Co do wieku, ten temat był tu poruszany nie raz I nie dwa. I wybaczcie mi szczerość, ale wkurza mnie jak dziewczyny w wieku dwusziestu kilku lat czy trzydziestu mówią, że są stare. To ja w takim razie powinnam się nazywać babcią. Skończyłam 41 lat, staram się o rodzeństwo dla mojego 6-letniego synka. I nie zamierzam się poddać tak łatwo bez walki. Pojęcie starości to pojęciewzględne. A już na pewno nie świadczy o tym pesel w dowodzie. Czuję się młodo, wyglądam młodo więc cooo? Jestem młoda.
@Destino kocham Cię za Twoje podejście, optymizm, którym zarażasz. Jesteś bardzo pozytywną osobą, nigdy nie narzekasz, nawet jak jest Ci Ciężko. Po prostu Ciė uwielbiam.
Co do wieku, ten temat był tu poruszany nie raz I nie dwa. I wybaczcie mi szczerość, ale wkurza mnie jak dziewczyny w wieku dwusziestu kilku lat czy trzydziestu mówią, że są stare. To ja w takim razie powinnam się nazywać babcią. Skończyłam 41 lat, staram się o rodzeństwo dla mojego 6-letniego synka. I nie zamierzam się poddać tak łatwo bez walki. Pojęcie starości to pojęciewzględne. A już na pewno nie świadczy o tym pesel w dowodzie. Czuję się młodo, wyglądam młodo więc cooo? Jestem młoda.
Ostatnia edycja:
roki_1991
Fanka BB :)
Co do luteiny to ja totalnie nie widzę sensu brania jej jak już przyszła @. Mi lekarz kazał wtedy odstawiac i brać dopiero po owu. Z resztą jaki to jest sens skoro progesteron spada prawie do 0 i dopiero wtedy przychodzi @, to po co brać wtedy luteine? Dla mnie głupota, chyba że ma to jakieś podstawy przy wywoływaniu @ ale też nie widzę
A co do wieku, to wszystko zależy. Moi rodzice mieli 29 i 30 lat jak się urodziłam. I zawsze miałam wrażenie że są "starzy" jak miałam te 8 czy 10 lat, a oni już 40 na karku. Zawsze chciałam mieć dziecko wcześniej żeby być "młodą mamą". Dla mnie 28 to zawsze było trochę późno na pierwsze dziecko, ale po tym co mnie spotkało zmieniłam trochę sposób patrzenia na to nie ważne ile będę mieć lat, ważne żeby to wymarzone dzieciątko się pojawiło
A co do wieku, to wszystko zależy. Moi rodzice mieli 29 i 30 lat jak się urodziłam. I zawsze miałam wrażenie że są "starzy" jak miałam te 8 czy 10 lat, a oni już 40 na karku. Zawsze chciałam mieć dziecko wcześniej żeby być "młodą mamą". Dla mnie 28 to zawsze było trochę późno na pierwsze dziecko, ale po tym co mnie spotkało zmieniłam trochę sposób patrzenia na to nie ważne ile będę mieć lat, ważne żeby to wymarzone dzieciątko się pojawiło
Takaja123
@roki_1991 wzięłam pierwszy raz luteine także nie wiedziałam jak brać bo w zleceniu jest napisane, że przez 5 dni i później jak piszesz po owulacji. I skoro @ przyszła to też uważam, że bez sensu skoro już jest ale wolałam dopytać o to
roki_1991
@Takaja123 okej, rozumiem już myślałam że miałaś zlecone 5 dni po @ jeszcze brać, czyli do 5dc i to było dla mnie właśnie głupie
Myślę że jak miałaś brać 5 dni a np @ przyszła po 3, to normalnie przerywasz branie i zaczynasz po owu
Myślę że jak miałaś brać 5 dni a np @ przyszła po 3, to normalnie przerywasz branie i zaczynasz po owu
reklama
Paula919191
Ja zawsze chciałam do trzydziestki mieć już dwójkę dzieci, nie biorąc w ogóle pod uwagę, że mogą być jakieś problemy po drodze. Życie weryfikuje jednak inaczej, teraz dalej podtrzymuje ten mój "cel" ale musiałabym się sprężyć bo do trzydziestki już tylko dwa lata