reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Ja dzisiaj się czuje jak na @,czuje ból podbrzusza.
Jak bym dostała już to dobrze,pomału się organizm normuje.

Dzoana88 ja też jestem 88 r. Jak się staraliśmy przy tej ciąży pierwszej to jakoś w miarę szybko poszło, nawet nie wiem kiedy zaszłam. Najważniejsze to często sie przytulać z M. Mam nadzieję że jak teraz za jakiś czas będziemy sie starać też tak będzie.
Kochana przepraszam za pytanie, ale czy masz już dzieci?? Ja staram się o pierwsze

reklama
@Dzoana88 4 lata to nic :) na pewno nam się uda nie ten cykl to następny i kolejny, aż się uda tylko trzeba podejść na luzie :) niestety ale głowa też robi swoje :)

@gigi_ wiem, że juz o to pytałam ale dalej nie pamiętam ten olej z wiesiołka to brać 2x1 czy 3x1? :)

@raz_dwa_trzy Gratuluję z całego serca.
Dziewczynyki ja po wizycie, dziś 7dc a już wychogowałam sobie ładne jajeczko. Zalecenia lekarza są następujące: mam zakupić moje ulubione winko, aby się rozluźnić I przytulanki dziś, jutro, w niedzielę I poniedziałek a we wtorek na sprawdzenie, czy pęcherzyk pękł. Dodam, że wizyta wtorkowa już nieodpłatna w ramach dzisiejszej. Jestem pozytywnie nastawiona. Zrobiłam sobie jeszcze cytologię. By the way, winko już się chłodzi a ja czekam na męża :p:p
To weekendzik bedzie pracowity ;) super trzymam kciuki [emoji110]

@hona to ile dni jesteś po @, że już masz takie ładne pęcherzyki? :) ja teraz jak mi się skończy @ idę na wizytę i zrobię monitoring cyklu :)

@Takaja123 mam krórtkie cykle, 24-25 dni. Dziś 7dc. Rano robiłam test owu druga kreseczka wyszła blada, pewnie będziecie się śmiać ale to mój pierwszy raz kiedy robię testy owu. Haha, wszystkiego trzeba w życiu spróbować. Kurcze dziewczyny tak bym chciał a aby tym razem się udało. A u Ciebie jak? Myślisz, że jest szansa w tym cyklu? Wiem, że masz je długie, ale są regularne?

@hona ja zawsze tak miałam powiedzmy @ mialam 21 i za miesiąc dokładnie tego samego dnia miałam. Ten cykl jakoś mi się wstrzymał i zaczęłam brać luteine i coś się ruszyło. @ trwa zazwyczaj 5-6 dni i to u mnie jest standard. Problem mam z wykryciem owulacji teraz dlatego skorzystam z tego, że ta @ była z opóźnieniem to pójdę na wizytę i przy okazji sprawdzę jak z owulacja. Zaczęłam brać teraz olej z wiesiołka bo ponoć działa na śluz i zobaczymy jak się sytuacja rozwinie :)

@Takaja123 też biodę olej z wiesiołka a co tam. Ten cykl musi być mój. Ja zanim poroniłam miałam 28dc. Potem się popierkuśkało. Miałam nawet cykle 21 dniowe. Dostałam lutkę I trochę się unormowało. Zaszłam na takim zestawie:bromergon, oeparol I ovarin. Ja raczej nie mam problemu ze śluzem, zawsze w tych dniach czuję mokro w majtach. Ale olej z Wiesiołka nie zaszkodzi a może pomóc. Warto brać

@hona ja też zazwyczaj wiedziałam ale te dwie ostanie owulacje to nie jestem ich pewna bo co kilka dni mam śluz tak na prawdę. Też biorę właśnie oeparol a ten ovarin to co to jest? Oeparol jak brałas 3x1 czy 2x1?

reklama
@hona dodam jeszcze by te przytulanki byly takie jak na pierwszych randkach, spontaniczne, bez natarczywego myslenia, ze musicie "zrobic" sobie dzidziusia. Po prostu kochajcie sie i czerpcie z tego przyjemnosc. Daj sie porwac namietnosci, a reszta... bedzie wam dodane [emoji1]

Dziewczyny co wy z tym wiekiem? Mlode kobity jestescie. Ja 37 lat urodzilam pierwsze zywe dziecko, choc staralismy sie znacznie wczesniej. I lekarze mowili, ze nie bedziemy miec dzieci. Duzo siedzi w glowie. Nie rozkminiajcie wieku, tylko zyjcie pelna para. W koncu i wy zostaniecie mamami

Do góry