reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Dziewczynki to moja mala foczka, troche niewyrazna i synek. Patrzcie i nabierajcie sil i nadziei, a ja sie mam komu pochwalic [emoji1]
IMG_20190202_155539144.jpg
IMG_20190124_152901.jpg

reklama
@Destino jeju jeju nie mogę oderwać wzroku od tych Slodziaczkow ❤️ mocno Wam kibicuje i Helenka na pewno niedługo będzie z Wami w domu ❤️ dziś wniosłas tu ogrom pozytywnej energii za co Ci dziękuję i uważam tak jak Ty o marzenia warto walczyć do końca. Wierzę, że wszystko będzie dobrze ❤️ ściskam z całych sił

@Destino masz cudowne dzieciaki :) tyle już przeszłas, walka z chorobą, walka o ciążę, potem walka o synka a teraz walka o Helenke. Wierzę że z tej ostatniej również wyjdziesz zwycięsko i tego Ci życzę z całego serca :)

Destino jakie male slodziaki [emoji7] a malutka juz taka kochana zaokraglona ladnie, da rade dziewczyna szybko sie podniesc z wczesniactwa :) kciuki za was.

@Destino piękne dzieciaczki [emoji3590]
Helenka wygląda na silną dziewuszkę więc na pewno wyjdzie z infekcji i niedługo będziecie razem w domku [emoji3590]

@Destino [emoji7][emoji7][emoji7] kochana Helenka , kochany synek. Jesteście wspaniala rodzina. A Ty jestes cudowna osoba, która mimo swoich przezyc wspiera nas tu wszystkie , czasem sprowadzajac dosadnie na ziemie w kryzysowych sytuacjach. Zaluje, ze nie moge poznac Cie osoboscie, ale mam nadzieje , ze choc na odleglosc to zaraze się choc troche Twoja sila i wola walki ;)

Bardzo Wam dziekuje za cieple slowa. Nie zawsze mam czas odezwac sie imiennie. Teraz tez nie zawsze mam czas byc na bierzaco. Wspieram jednak calym sercem i te, ktore bardziej znam i nowe uczestniczki. Zawsze przykro, ze dolaczaja nowe uczestniczki do naszego grona. Cieszymy sie, ze jestescie, ale przykro bardzo, ze to takie okolicznosci nas ze soba splataja.

@Takaja123 wszyscy potrzebujemy pozytywnej energii w tej nierownej walce. Ciesze sie, ze moje szkrabusie moga byc jej ambasadorami. Nabierz sil i siegaj po to najcudowniejsze marzenie

@roki_1991 tak, juz sporo wygralismy. Oby los wciaz byl nam przychylny... Wam rowniez [emoji1] czekamy...

@kb.karola90 coz jest moja sila wobec Twojej? Jestes juz niesamowita mama. Jak urodzisz, to chwal sie od razu [emoji738]

@cukier.wanilinowy Helenka wyglada jak foczusia [emoji1] bedziemy walczyc tak jak ty... dzielnie

@Jivka Helenka bardzo jest podobna do braciszka. Dziekujemy za cieple slowa. Serducho dla Ciebie [emoji178]

@Oczekujaca123 Ty wiesz...
Niczego nie zaluj. Narazie zyjemy, wiec szansa jest. Poki co musimy sie zajac Twoimi maluszkami by byly bezpieczne. Niestety ja tylko wirtualnie, caly ogrom pracy w Twoich rekach niestety. Obys trafiala tylko na cudownych ludzi, ktorzy wam pomoga. Wiesz jak to jest moc w slabosci sie doskonali. Ja tez miewam chwile zwatpienia wtedy inni stawiaja mnie na nogi. Po to tu jestesmy by sie wspierac.

@raz_dwa_trzy cudne Szczescie [emoji7]

Bardzo Wam dziekuje za cieple slowa. Nie zawsze mam czas odezwac sie imiennie. Teraz tez nie zawsze mam czas byc na bierzaco. Wspieram jednak calym sercem i te, ktore bardziej znam i nowe uczestniczki. Zawsze przykro, ze dolaczaja nowe uczestniczki do naszego grona. Cieszymy sie, ze jestescie, ale przykro bardzo, ze to takie okolicznosci nas ze soba splataja.

@Takaja123 wszyscy potrzebujemy pozytywnej energii w tej nierownej walce. Ciesze sie, ze moje szkrabusie moga byc jej ambasadorami. Nabierz sil i siegaj po to najcudowniejsze marzenie

@roki_1991 tak, juz sporo wygralismy. Oby los wciaz byl nam przychylny... Wam rowniez
emoji1.png
czekamy...

@kb.karola90 coz jest moja sila wobec Twojej? Jestes juz niesamowita mama. Jak urodzisz, to chwal sie od razu
emoji738.png

@cukier.wanilinowy Helenka wyglada jak foczusia
emoji1.png
bedziemy walczyc tak jak ty... dzielnie

@Jivka Helenka bardzo jest podobna do braciszka. Dziekujemy za cieple slowa. Serducho dla Ciebie
emoji178.png

@Oczekujaca123 Ty wiesz...
Niczego nie zaluj. Narazie zyjemy, wiec szansa jest. Poki co musimy sie zajac Twoimi maluszkami by byly bezpieczne. Niestety ja tylko wirtualnie, caly ogrom pracy w Twoich rekach niestety. Obys trafiala tylko na cudownych ludzi, ktorzy wam pomoga. Wiesz jak to jest moc w slabosci sie doskonali. Ja tez miewam chwile zwatpienia wtedy inni stawiaja mnie na nogi. Po to tu jestesmy by sie wspierac.

@raz_dwa_trzy cudne Szczescie
emoji7.png
Oj no i się poryczałam...wiesz z tak sobie myślę że każda z nas jest silna na swój sposób...Ty musisz być silna żeby przekazać tą siłę swojemu okruszkowi i doskonale Ci to wychodzi,
@roki_1991, @Oczekujaca123
@cukier.wanilinowy, ja i inne dziewczyny w ciąży musimy byc silne dla Naszych Skarbow w brzuszkach mimo tego ile przeszłyśmy i mimo tego że czasem jest naprawdę ciężko - przynajmniej mi. Ale nadal mam siłę walczyć, czym dłużej walczę tym więcej tej siły mam...
Dziewczynki które są w trakcie starań tez są mega silnymi kobietami (przepraszam ze nie wymieniam Was ale jest Was bardzo dużo :) ) to są dopiero silaczki :) sama pamiętam ze te starania po stracie nie zawsze należą do przyjemnych, są emocje, są kłótnie z partnerami ale jak już się to przejdzie to większość z Nas odkrywa ze czas odpuścić i wtedy to na teście pojawiają się te dwie piękne Kreseczki :)
No ale wszystkie jesteśmy Twarde Babki bo każda z Nas podniosła się z tragedii jaka jest utrata dziecka....i nie ma znaczenia czy był to 6tc czy tak jak u mnie 20 tc, to jest po prostu tragedia której nie zrozumie nikt kto tego nie przeżył...
Ciężko przelewa się myśli "na papier"...mam teraz w głowie tyle słów, tyle emocji ale nie umiem Wam tego przekazać...najchetniej przytuliłabym każda z Was :D

A tak na marginesie...mój Narzeczony dopiero od kilku tygodni zaczął używać imienia Naszej córeczki...wcześniej było np "pamiętasz wtedy jak byłaś w ciąży" a teraz nawet już nie przy mnie ale też przy innych mówi o Zosi jak o Naszym straconym Dziecku...bardzo mnie to wzrusza :)
I ostatnio przyznał mi się że wcześniej nie chciał dotykać ani całować brzuszka bo bardzo się bał ze znowu przeżyjemy to samo i podziękował mi za to ze mimo że wcześniej mi o tym nie powiedział to nigdy go nie naciskałam...
A teraz :D ciekawa jestem czy wytrzyma do dnia porodu ze sprawdzeniem czy aby nie może go już zapisać do szkółki piłkarskiej :D

@kb.karola90 trafione idealnie w punkt. Zgadzam się ze wszystkim co napisałaś.
Fajnie ze mąż już zaczyna się cieszyć twoją ciążą :) mój jest jeszcze wycofany, chociaż jak ostatnio wrócił z pracy to pytał czy mała kopie itp :)

reklama
Dziewczyny, wszystkie jesteście wspaniałe. Zawsze doradzicie, wspomożecie dobrym słowem. Nowe osoby zawsze są mile witane pomimo przykrych okiczności. I zawsze w ciągu kilku dni, tygodni te nowe dziewczyny dziękują za pomoc, za troskę. Dziękują za to, że dzieki innym dziewczynom z forum powoli odnajdują chęć życia, nadzieję na to, że jeszcze może być dobrze. Wydaje mi się, że taki był cel powstania tego forum. To wspaniałe, że potrafimy dzielić się doświadczeniem, wiedzą, nawet tabsami w razie potrzeby zupełnie bezinteresownie.
Wielkie podziękowania dla pomysłodawczyni ❤️❤️❤️

Do góry