reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Ja dzisiaj się czuje jak na @,czuje ból podbrzusza.
Jak bym dostała już to dobrze,pomału się organizm normuje.

Dzoana88 ja też jestem 88 r. Jak się staraliśmy przy tej ciąży pierwszej to jakoś w miarę szybko poszło, nawet nie wiem kiedy zaszłam. Najważniejsze to często sie przytulać z M. Mam nadzieję że jak teraz za jakiś czas będziemy sie starać też tak będzie.

@raz_dwa_trzy Gratuluję z całego serca.
Dziewczynyki ja po wizycie, dziś 7dc a już wychogowałam sobie ładne jajeczko. Zalecenia lekarza są następujące: mam zakupić moje ulubione winko, aby się rozluźnić I przytulanki dziś, jutro, w niedzielę I poniedziałek a we wtorek na sprawdzenie, czy pęcherzyk pękł. Dodam, że wizyta wtorkowa już nieodpłatna w ramach dzisiejszej. Jestem pozytywnie nastawiona. Zrobiłam sobie jeszcze cytologię. By the way, winko już się chłodzi a ja czekam na męża :p:p

@Dzoana88 ja jestem rocznik 92 niedługo stuknie mi 27 :) też to była pierwsza ciąża i też tak bez większych starań, a tak naprawdę to jeszcze mieliśmy się wstrzymać ze staraniami i dobrze, że to wyszło teraz to jeszcze zdążę zajść jak i Ty i każda z nas ❤️ wszystkie będziemy miały swoje szczęścia ❤️

@Jivka trzeba myśleć pozytywnie, był czas na płacz, krzyk, łzy. Teraz trzeba żyć dalej i czerpać całymi garściami póki możemy :) im mniej złych emocji tym więcej dobrych wiadomości ❤️

@hona to super zrelaksuj się i czerp z tego przyjemność :)

@Dzoana88 ja jestem rocznik 92 niedługo stuknie mi 27 :) też to była pierwsza ciąża i też tak bez większych starań, a tak naprawdę to jeszcze mieliśmy się wstrzymać ze staraniami i dobrze, że to wyszło teraz to jeszcze zdążę zajść jak i Ty i każda z nas [emoji3590] wszystkie będziemy miały swoje szczęścia [emoji3590]

@Jivka trzeba myśleć pozytywnie, był czas na płacz, krzyk, łzy. Teraz trzeba żyć dalej i czerpać całymi garściami póki możemy :) im mniej złych emocji tym więcej dobrych wiadomości [emoji3590]

@hona to super zrelaksuj się i czerp z tego przyjemność :)
Kochana to ja 4 lata wiecej, ale damy obie rade [emoji4][emoji173][emoji173]

reklama
@hona gratuluję pozytywnego nastawienia i takiego obrotu sprawy :) luzik, winko, męża w obroty i to jest klucz do sukcesu, którego bardzo ci życzę :)

Do góry