reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
@Takaja123 trzymam kciuki za to aby beta ładnie rosła. Faktycznie były tu przypadki, kiedy dziewczyny startowały z bardzo niskiej bety a potem dzidziolki rosły jak szalone. Obyś dołączyła do tego grona.

Dziewczyny trzymam za Was mocno kciuki. Oby się udało. Mi jak teraz się nie uda wracam dopiero że staraniem i w kwietniu jak mój wróci z zagranicy. Wyjeżdża w ta środę i dwa kolejne miesiące mam wyjęte ze starań jestem taka zawiedziona. Nie podoba mi się takie potoczenie sytuacji.
Dlatego kibicuje wam dziewczyny. Bo ja chyba do mojego terminu porodu w maju nie zajde.

Dziewczyny trzymam za Was mocno kciuki. Oby się udało. Mi jak teraz się nie uda wracam dopiero że staraniem i w kwietniu jak mój wróci z zagranicy. Wyjeżdża w ta środę i dwa kolejne miesiące mam wyjęte ze starań jestem taka zawiedziona. Nie podoba mi się takie potoczenie sytuacji.
Dlatego kibicuje wam dziewczyny. Bo ja chyba do mojego terminu porodu w maju nie zajde.
Kochana nie martw się bo może jednak wszysyko potoczy się tak jakbys chciała [emoji173] trzeba być dobrej mysli. Ja drugi cykl starań wczoraj i dziś robiłam test i nie ma drugiej kreski...@ też nie ma. Jestem jak jakas choragiewka jak wiatr zawieje... raz mysle jest nadzieja będzie dobrze... A za chwile.. że napewno się nie udało.. ech troche mnie to jakoś tak... męczy..

Z
Kochana nie martw się bo może jednak wszysyko potoczy się tak jakbys chciała [emoji173] trzeba być dobrej mysli. Ja drugi cykl starań wczoraj i dziś robiłam test i nie ma drugiej kreski...@ też nie ma. Jestem jak jakas choragiewka jak wiatr zawieje... raz mysle jest nadzieja będzie dobrze... A za chwile.. że napewno się nie udało.. ech troche mnie to jakoś tak... męczy..
Zobaczymy jak będzie Ale powiem że robię codziennie testy owu od wtorku tego co mnie tak jajnik bolał i wychodzą zawsze 2 krechy

Żałuję że wcześniej nie zaczęliśmy się starać jak miałam 23 lata to już by było inaczej. Więcej szans bym miała. A tak to.
Plus tego wszystkiego że skończymy remont domu. Bo górę chcemy zrobić i to ocieplić.

Z
Zobaczymy jak będzie Ale powiem że robię codziennie testy owu od wtorku tego co mnie tak jajnik bolał i wychodzą zawsze 2 krechy
A wiesz ze często jest tak to testy owu jako pierwsze wskazują na ciążę bo właśnie cały czas wychodzą pozytywne? :) ale nie chce co robić nadzieji jakby co. Ale jakbyś zrobiła teraz test ciążowy i byłby ciemniejszy to byś się już nie stresowała :)

My mamy wizytę na 9:45. Prosimy o kciuki. Jakoś mam przeczucie ze wyląduje w szpitalu :(

A wiesz ze często jest tak to testy owu jako pierwsze wskazują na ciążę bo właśnie cały czas wychodzą pozytywne? :) ale nie chce co robić nadzieji jakby co. Ale jakbyś zrobiła teraz test ciążowy i byłby ciemniejszy to byś się już nie stresowała :)

My mamy wizytę na 9:45. Prosimy o kciuki. Jakoś mam przeczucie ze wyląduje w szpitalu :(
Trzymam kciuki z całych sił [emoji173][emoji173]

reklama

Karola trzymam kciuki :) pamiętaj, nawet jeśli miałabyś zostać w szpitalu, to dla synka na pewno dasz radę :* ale ja wierzę że wszystko będzie dobrze :)

Do góry