reklama
@Takaja123 trzymam kciuki za to aby beta ładnie rosła. Faktycznie były tu przypadki, kiedy dziewczyny startowały z bardzo niskiej bety a potem dzidziolki rosły jak szalone. Obyś dołączyła do tego grona.
Dzoana88
Fanka BB :)
Poczekam do soboty [emoji4] coś mnie cmi jakby więc może w nocy przyjdzie @
Ajjj no co ma byc to bedzie [emoji4]
Dziewczyny trzymam za Was mocno kciuki. Oby się udało. Mi jak teraz się nie uda wracam dopiero że staraniem i w kwietniu jak mój wróci z zagranicy. Wyjeżdża w ta środę i dwa kolejne miesiące mam wyjęte ze starań jestem taka zawiedziona. Nie podoba mi się takie potoczenie sytuacji.
Dlatego kibicuje wam dziewczyny. Bo ja chyba do mojego terminu porodu w maju nie zajde.
Dlatego kibicuje wam dziewczyny. Bo ja chyba do mojego terminu porodu w maju nie zajde.
Dzoana88
Kochana nie martw się bo może jednak wszysyko potoczy się tak jakbys chciała [emoji173] trzeba być dobrej mysli. Ja drugi cykl starań wczoraj i dziś robiłam test i nie ma drugiej kreski...@ też nie ma. Jestem jak jakas choragiewka jak wiatr zawieje... raz mysle jest nadzieja będzie dobrze... A za chwile.. że napewno się nie udało.. ech troche mnie to jakoś tak... męczy..Dziewczyny trzymam za Was mocno kciuki. Oby się udało. Mi jak teraz się nie uda wracam dopiero że staraniem i w kwietniu jak mój wróci z zagranicy. Wyjeżdża w ta środę i dwa kolejne miesiące mam wyjęte ze starań jestem taka zawiedziona. Nie podoba mi się takie potoczenie sytuacji.
Z
Żałuję że wcześniej nie zaczęliśmy się starać jak miałam 23 lata to już by było inaczej. Więcej szans bym miała. A tak to.
Plus tego wszystkiego że skończymy remont domu. Bo górę chcemy zrobić i to ocieplić.
Zobaczymy jak będzie Ale powiem że robię codziennie testy owu od wtorku tego co mnie tak jajnik bolał i wychodzą zawsze 2 krechyKochana nie martw się bo może jednak wszysyko potoczy się tak jakbys chciała [emoji173] trzeba być dobrej mysli. Ja drugi cykl starań wczoraj i dziś robiłam test i nie ma drugiej kreski...@ też nie ma. Jestem jak jakas choragiewka jak wiatr zawieje... raz mysle jest nadzieja będzie dobrze... A za chwile.. że napewno się nie udało.. ech troche mnie to jakoś tak... męczy..
Żałuję że wcześniej nie zaczęliśmy się starać jak miałam 23 lata to już by było inaczej. Więcej szans bym miała. A tak to.
Plus tego wszystkiego że skończymy remont domu. Bo górę chcemy zrobić i to ocieplić.
kb.karola90
A wiesz ze często jest tak to testy owu jako pierwsze wskazują na ciążę bo właśnie cały czas wychodzą pozytywne? ale nie chce co robić nadzieji jakby co. Ale jakbyś zrobiła teraz test ciążowy i byłby ciemniejszy to byś się już nie stresowałaZ
Zobaczymy jak będzie Ale powiem że robię codziennie testy owu od wtorku tego co mnie tak jajnik bolał i wychodzą zawsze 2 krechy
My mamy wizytę na 9:45. Prosimy o kciuki. Jakoś mam przeczucie ze wyląduje w szpitalu
Dzoana88
Trzymam kciuki z całych sił [emoji173][emoji173]A wiesz ze często jest tak to testy owu jako pierwsze wskazują na ciążę bo właśnie cały czas wychodzą pozytywne? ale nie chce co robić nadzieji jakby co. Ale jakbyś zrobiła teraz test ciążowy i byłby ciemniejszy to byś się już nie stresowała
My mamy wizytę na 9:45. Prosimy o kciuki. Jakoś mam przeczucie ze wyląduje w szpitalu
reklama
roki_1991
A wiesz ze często jest tak to testy owu jako pierwsze wskazują na ciążę bo właśnie cały czas wychodzą pozytywne? ale nie chce co robić nadzieji jakby co. Ale jakbyś zrobiła teraz test ciążowy i byłby ciemniejszy to byś się już nie stresowała
Karola trzymam kciuki pamiętaj, nawet jeśli miałabyś zostać w szpitalu, to dla synka na pewno dasz radę :* ale ja wierzę że wszystko będzie dobrze