reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
@roki_1991 to chyba jeszcze w sobotę zrobię betę jak tak. Dziękuję Ci bardzo za podpowiedź. A ile dni po stosunku wyszła Ci taka beta? Przepraszam za takie bezpośrednie pytanie

Ostatnia edycja:
@Takaja123 nie pamiętam już dokładnie ile to było dni.. Kojarzy mi się że to był 33 dzień cyklu, w każdym razie mega mega późno. Ten mój konkretny przypadek akurat nie zakończył się szczęśliwie, ale tu było trochę takich dziewczyn co startowały z takiej bety i się udało ;) jeśli masz opcje w sobotę to powtórz w sobotę ;)

@roki_1991 dałaś mi do myślenia. Cóż nic więcej na dzień dzisiejszy nie zrobię. Wzięłam luteine jutro też wezmę i jak @ nie przyjdzie powtórzę w sobotę tylko nie wiem czy uda mi się w tym samym labie.
Podpowiedź mi proszę czy luteine mogę wziąć przed śniadaniem czy lepiej po?

@roki_1991 wzięłam w sumie pierwszy raz i od razu muszę zagryzc bo ten smak okropny. Dziękuję Ci wiele mi dziś podpowiedzialas. Narobilam sobie troszkę nadziei, że może coś wyjdzie jeszcze z tej bety ale zobaczymy w która stronę zadziała luteina :)

reklama
Do góry