reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

@Takaja123 @Dzoana88 kciuki ciągle mam zaciśnięte za Was [emoji8]

@kb.karola90 28tydz cudownie [emoji3590] jeszcze troszeczkę i Antoś przyjdzie na świat w terminie!

@Oczekujaca123 musisz myśleć pozytywnie bo teraz jesteś pod stałą kontrolą, więc nawet jeśli coś się przyplącze to długo nie pozostanie i doczekasz szczęśliwie finału [emoji8]

A ja cóż... Odebralam wczoraj (w końcu) wyniki parwowirusa i mam już tylko przeciwciała, igm negatywny [emoji16][emoji16][emoji16]
Super wiadomosc ;*
Kiedy zaczynacie starania? Przepraszam jak pisalas , ale mam skleroze ;)

reklama
@Malaga00 kochana teraz już na pewno będzie dobrze:) tylko znajdź dobrego lekarza, który zajmie się Tobą odpowiednio :* ile dni po robiłaś ten test?

@Jivka dzięki za kciuki tak mocno trzymacie, że @ boi splie przyjść :D

A Tak z innej beczki jakie macie pomysły na walentynki kolacja czy coś innego? :) szukam inspiracji:)
My chyba pójdziemy do kina. Mamy bileciki :-) Kolacja, wino, itp. :-) Ten rok, będzie aktywny :-)
Narazie się spieramy, jaką piosenkę wybrać na pierwszy taniec.

@Takaja123 @Dzoana88 kciuki ciągle mam zaciśnięte za Was [emoji8]

@kb.karola90 28tydz cudownie [emoji3590] jeszcze troszeczkę i Antoś przyjdzie na świat w terminie!

@Oczekujaca123 musisz myśleć pozytywnie bo teraz jesteś pod stałą kontrolą, więc nawet jeśli coś się przyplącze to długo nie pozostanie i doczekasz szczęśliwie finału [emoji8]

A ja cóż... Odebralam wczoraj (w końcu) wyniki parwowirusa i mam już tylko przeciwciała, igm negatywny [emoji16][emoji16][emoji16]
Suuuuper :D czyli teraz możecie już ze spokojną glowa działać :) trzymam kciuki :)

@Dagmarka1991 na coś konkretnego wybieracie się do kina? :) ja to czekam do marca na kapitan marvel i później avengers--jestem fanką Marvela :) aż sprawdzę co u nas grają na walentynki:) szukałam też jakiejś restauracji i kolacji walentynkowej ale ceny z tej okazji to kosmos. Jakie macie typu na pierwszy taniec? :) u nas było A Thousand Years Christina Perri :)

@Dagmarka1991 na coś konkretnego wybieracie się do kina? :) ja to czekam do marca na kapitan marvel i później avengers--jestem fanką Marvela :) aż sprawdzę co u nas grają na walentynki:) szukałam też jakiejś restauracji i kolacji walentynkowej ale ceny z tej okazji to kosmos. Jakie macie typu na pierwszy taniec? :) u nas było A Thousand Years Christina Perri :)
Bilety dostaliśmy na gwiazdkę od rodziców. Coś wybierzemy z repertuaru kinowego, co nam się akurat będzie podobać :) Narazie przesłuchujemy różne utwory. Może Annę Jantar :) My robimy takie mniejsze przyjęcie około 75- maks 80 osób. Zainstalowałam sobie aplikację FLO. Nigdy wcześniej nie miałam żadnych aplikacji. Nie wiem, czy to jest wiarygodne. Przepraszam, że mój post zawiera kilka info ze sobą nie powiązanych.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
@coco07 my we wrześniu 2017 :D jak tam u Ciebie? :) dzialacie już? :)

@Dagmarka1991 nie ilość, a jakość się liczy :) u nas ostatecznie było 135osob, a liczyliśmy na 170. Zapewne tego dnia będą grali jakieś komedie romantyczne :) znalazłam fajna restauracje z menu walentynkowym dla niej i dla niego :)
@Dagmarka1991 u mnie flo się nie sprawdza. Ja mam mój kalendarzyk :)

Ostatnia edycja:
@Takaja123 W tym cyklu nie mieliśmy zamiaru działać, ale po ostatniej wizycie u gina i jego pozwoleniu, na drugi dzień się przytulalismy;) także było tylko jeden raz i i tak myśle, ze za późno bo podejrzewam ze jajeczko pękło zaraz po wizycie bo mnie bardzo kłuł jajnik. Wiec się nie nastawiam. Zreszta mam trochę planów „imprezowych” na początku lutego, także ten..tego...;)
@Dagmarka1991 ja mam Flo, bo poleciła mi siostra. Miałam na początku na trybie ciążowym, bardzo mi się podobało;) codziennie wchodziłam, żeby zobaczyć na jakim etapie jest mój (już) aniołek. Teraz mam tryb normalny, miesiączkowy i tez mi się nawet podoba, choć przyznam się, ze czesto do niego nie zaglądam.. jedynie żeby zanotować @.

reklama
@coco07 to korzystaj póki możesz :) też kilka imprez miałam w styczniu :) na lutry planuje jakieś romantyczne wyjście z mężem tylko szukam inspiracji.

@Dzoana88 u mnie bez zmian @ brak powoli zaczynam się zastanawiac o co chodzi. W środę dla świętego spokoju zrobię test i zobaczymy. Muszę zapisać się do gina niech zobaczy co się dzieje.

Do góry